Ny smykke malebog

Produktnyt: Trekløveret Mai Manniche, smykkedesigner JEWLSCPH, designer Rikke Mai Nielsen samt forlægger Vibeke Manniche udgiver i samarbejde verdens første smykke-malebog: JEWLSCPH – Jewellery, Print and Colouring Book.

Rikke Mai har med udgangspunkt i Mais smykkedesigns tegnet skitserne i den smukke malebog, som den enkelte kan farvelægge i præcis de farver, som  hun ønsker. Ikke alene kan man slappe af med at male i malebogen, men man kan også samtidig fordybe sig i smykkernes dragende verden.

I malebogen ses mange af Mais såvel velkendte og klassiske designs som nyere ”skæve” designs. Lige fra POWERkæden til den sjove PINEAPPLE.

”Jeg er meget stolt over, at Rikke og jeg sammen udgiver denne fantastiske malebog – det er inspirerende at se mine designs foreviget på tegninger. Det er dejligt hvordan mine designs i ”levende live” gør kvinderne smukkere – og nu på print, er med til at hjælpe selvsamme med at ”stresse af”- siger Mai Manniche om bogudgivelsen.

”JEWLSCPH – Jewellery, Print and Colouring Book” udkommer den 1. februar 2017 på Forlaget Liva til 145 kr. Bogen kan allerede nu forudbestilles på www.forlagetliva.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce