Ny TREC Cup i vintersæsonen

I løbet af sommersæsonen blev det nyeste skud på stammen af DRF turneringer, TREC Cup One og TREC Cup Two, afviklet, og i slutningen af september blev vinderne kåret. Turneringer blev vel modtaget og nu lanceres endnu en TREC Cup.

Nemlig en TREC PT Vinter Cup sponsoreret af Alhvor – eller nærmere bestemt to cups. En i Øst og en i Vest. De nye cups afvikles i vintersæsonen og fokuserer på PTV-fasen, altså forhindringsbanen. Alle klasser fra T0 til T4 er pointgivende, hvis blot PTV fasen indeholder minimum 8 forhindringer.

Fokus på tillid, mod og håndterbarhed
TREC er stadig en nyere disciplin, der vinder større og større indpas. Disciplinen består af tre dele, POR (orienteringsridt), MA (gangartstest) og PTV (forhindringsbane).  Og med den nye PTVinter Cup er fokus lagt på forhindringsbanen, der let kan gennemføres indendørs. Her trænes hestens tillid, mod og håndterbarhed.

Hvem, hvad, hvornår og hvordan
Cuppen kører i perioden 15. november 2017 – 30. marts 2018 og der kan optjenes point ved alle TREC-stævner. Alle klasser fra T0 til T4 er pointgivende, hvis blot PTV fasen indeholder minimum 8 forhindringer. Kvalifikationsstævnerne er åbne for ekvipager, som er startberettigede, jf. det enkelte stævnes propositioner. Cuppen er sponsoreret af Alhvor, der leverer rosetter til alle, der gennemfører PTV-fasen ved stævnerne.

Finalerne
Der afvikles to finaler. En i Øst og en i Vest. Finalerne afvikles i marts/april 2018. Det er de 20 ekvipager i henholdsvis Øst og Vest der har flest point, der opnår adgang til finalerne. Man skal have deltaget i to stævner for at være startberettiget i finalerne.

Skal din klub være en af arrangørerne, er I velkomne til at kontakte TREC-udvalget på mail: trec@rideforbund.dk

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce