Ny unisex solbrille kollektion fra JEWLSCPH

Produktnyt fra JEWLSCPH

Det er med stolthed, at vi præsenterer vores nye unisex solbrille kollektion HORIZON, designet af David Manniche – bror til smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH.

HORIZON solbrillen er kendetegnet ved et ikonisk design, der klæder både mænd og kvinder. Solbrillen fås i fire forskellige kombinationer, så der er noget for enhver stil og smag.

David Manniche, der også står bag designet af de prisbelønnede Manniche Timepieces ure, har en forkærlighed for det rå og tidsløse design:

”HORIZON solbrillen er et design med kant – men også tilpas tidsløst, så solbrillen kan bruges igen og igen. Et design hvor du ikke skal tænke på om det matcher dit look eller ej. For det gør det.” siger David Manniche.

Mai Manniche fortsætter: ”HORIZON er den perfekte solbrille. Den er klædelig og understreger ansigtsformen – og så giver den plads til at man selvfølgelig lige topper looket med smykker”.

HORIZON er produceret i et højkvalitets-stel og har anti-refleks samt ridsefrit glas. HORIZON fås i fire forskellige varianter.
Pris 1195 kr.

Solbrillerne kan købes på www.Manniche.com – eller JEWLSCPH’s butikker i Århus (Klostergade 3), Helerup (Strandvejen 183) og København Ø (Blegdamsvej 104A).

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce