Nyt digitalt magasin: Skyd sommeren med din hest godt i gang

Hvordan skyder man sommeren som hesteejer godt i gang? Det findes der uden tvivl flere svar på, og vi har forsøgt at samle en håndfuld af dem i det nyeste, digitale magasin. Her får du et kort overblik over, hvad der er at finde i det digitale blad, som vi har lavet for at give dig en god læseoplevelse, som du kan have med dig overalt.

Annonce

10 ting du skal nå, inden sommeren er omme

Chefredaktør Tina Bjerre Nielsen med sin hest, vallakken D’Niemann. Foto: Camilla Funch Jandrup.

Nu hvor sommeren er over os, kan vi hesteejere virkelig nyde timerne i stalden. Alt det, vi tager for givet om sommeren, er ofte det, vi savner senere på året. Derfor har Malgré Touts chefredaktør Tina samlet en busketlist over de ting, som hun mener alle hesteejere bør give sig tid til at nå i sommerhalvåret for at få ladt batterierne helt op til efteråret og vinterens kommen.

Rideferie: 3 smukke steder i Danmark, hvor du kan nyde ferien med hest

Tag en galop i det dejlige, danske land eller oplev naturen på anden vis sammen med heste. Foto: Arkiv.

Overvejer du at prøve en alternativ form for ferie i år? En ferie, hvor du ikke får ”hesteabstinenser”? Så er en rideferie i Danmark et rigtig godt bud. Der findes masser af muligheder. Tag med til nogle af de steder, der tilbyder, at du kan nyde ferien enten til hest eller med hest. Fra det nordligste Læsø, hen over Fyn til Bornholm. Rideferier er rigtig populære, og i artiklen her skal vi fortælle dig, hvorfor.

Fedme: Når hestens overvægt skyldes misforstået godhed

Hest på græs
Hvordan gør vi i virkeligheden vores nøjsomme heste den største tjeneste, når græsset gror på sit højeste? Foto: Arkiv.

Billedet af græssende heste på en bugnende græsfold kan give mange hesteejere en lykkefølelse. For nogle heste giver den voksende mængde græs en velkomment boost, mens alarmklokkerne begynder at ringe hos andre typer heste. For at give vores firbenede venner en god sommer er vi derfor nødt til at overveje, om den enkelte hest faktisk får det bedst af at gå på græs og få de godbidder, vi godt kunne tænke os at give den. Det kan være en benhård beslutning at stå med, men den er også yderst nødvendig.

Vandrefold – hvorfor og hvordan?

Vandrefolde er, som navnet antyder, en type fold der har til hensigt at lade heste gå mere end de gør på en normal fold. Foto: Arkiv.

Der findes mange forskellige måder at holde heste på, og i denne artikel tager vi fat i, hvordan man kan bruge en vandrefold. Vi ser nærmere på, hvordan man kan lave den, hvordan den fungerer, samt hvilke fordele der kan være. For at svare på alt dette har vi allieret os med hesteejer Ann Pedersen, som er en stor vandrefoldsentusiast og har meget erfaring med at bruge vandrefold til sine heste. 

Træningsguide med illustrationer: Rid dressur i naturen

Sommer og sol betyder også flere ture i det fri på hesteryg. Og nej, det skal du bestemt ikke have dårlig samvittighed over. At ride en tur i det fri behøver nemlig langt fra betyde, at du skal glemme din dressur. Vi har samlet nogle af de dressurøvelser, som du med fordel kan træne i naturen, fordi du tvinges til at gøre ting, som er nemmere at slippe udenom eller måske glemme, når man rider på en bane.

Sommershopping: Produkter til at stoppe insektinvasionen af din hest

Hest plages af insekter
Hvad stiller du op, når din hest plages dag ud og dag ind af insekter? Det hjælper vi dig med at finde ud af. Foto. Arkiv.

Den pisker med halen, ryster på hovedet og pruster hele tiden. Rigtig meget ved sommeren er dejligt, men insekternes invasion af din hest er bestemt ikke noget af det. Derfor får du her Malgré Touts bud på, hvilke produkter på markedet, der er nødvendige for at hjælpe den hårdt ramte hest ud af insektmareridtet.

Vill du gerne have et overblik over alle Malgré Touts digitale magasiner, kan du se dem her.

Læs også: Hesteverdenens stærke kvinder – digitalt magasin #43 ude nu

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce