Nyt Luksus brand fra holland

Fay Sport Trense – En fantastisk nyhed

Det Hollandske luksusbrand PRESTEQ har udviklet denne nye og revolutionerende trense til alle hestetyper.

Som den eneste på markedet har denne trense 12 anatomiske fordele. Alle punkter er udviklet så trensen er mest komfortabel for hesten, den følger konturerne i hestens ansigt, så den ikke generer vigtige nervebaner, musklerne eller knoglerne i hestens kranie.

Fay sport trensen er lavet så den også har smarte funktioner som gør den nem for rytteren at bruge, og den er desuden fremstillet i vegetabilsk garvet læder, som gør den ekstra behagelig for hesten, holdbar og samtidig er denne garvemetode skånsom for miljøet.

Fay Sport trensen må anvendes til alle ridediscipliner.

PRESTEQ

Ud over Fay Sport trensen, laver PRESTEQ også rideudstyr i top kvalitet, med sloganet Ambitions first. til en yderst fordelagtig pris. vi kan varmt anbefale deres ridestrømper med 80 % Bambus fibre. Bambus er naturlig antibakteriel, åndbart og svedtransporterende, hvilket gør strømperne behagelige at ride med. de fås i 2 pak med et par i bordeaux og et par i sort derudover er der smarte og funktionelle ride bluser og bukser samt en smart stævne jakke.

Fly Sheet Smart Protection

Her til sommerens flue plagede heste har PRESTEQ også udviklet et behageligt fluedækken, i et let og behageligt mesh stof, behandlet med et ufarligt stof Repel Mosquito. Dækkenet er gennemført i alle detaljer, med maveklap og en ekstra bred haleklap med elastisk sidestykke som giver hesten mere hale frihed. Fronten har en speciel lukning med elastiske stropper som lukkes over i siden så hesten ikke har generende spænder siddende i fronten, derudover er frontstykket ekstra elastisk så trykket på hestens luftrør undgås. dækkenet har også en elastisk del mellem kroppen og halsen for at mindske trykket på manke partiet – og skulder slidser for at give hesten optimal bevægelsesfrihed. Halsen er ekstra lang og går ud over ørerne for at holde dækkenet på plads. virkelig en god nyhed til flue plagede heste i sommeren.

Læs også: Kom godt ind i det nye år!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce