Nyt magasin #22 – Ukrudt, uheld og kommunikation

Græsset er begyndt at gro, bøgen er ved at springe ud, og den nye sommerpels er ved at kigge frem. Dækkenerne er smidt og ja, hestene må lige sukke lidt endnu efter græsset. Lettelsen over at slippe for dækkenerne bliver dog hurtigt skiftet ud med følelsen af, at man har støv alle vegne, når hesten har fået med striglen. 

Du sidder her med årets fjerde magasin, Malgré Tout-magasin #22. Måske læser du magasinet i en browser, måske i vores app. Denne gang er der dog endnu mere god læring af hente, så måske du skulle lave et par bogmærker i nogle af artiklerne? Hav din samling af givende artikler lige i lommen med vores app.  

I dette magasin kan du læse om, hvilke planter du skal være opmærksom på. Vejret er skønt, alt er ved at være grønt, og foldene skal måske gennemgås for, hvad der må gro, og hvad der ikke må. Men har du styr på, hvad din hest kan tåle? Vi har samlet en oversigt over nogle af de mest almindelige ukrudtsplanter, som din hest ikke kan tåle. Det kan måske være en god hjælp for dig, når nu skoven kalder på lange rideture, eller hvis du, ligesom jeg, har en pony, der ikke er kræsen og hapser efter alt, når du skridter for lange tøjler. 

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Og hvad så, hvis uheldet er ude? Vi har snakket med Sandra Enemark, der har masser af heste i stalden. Ligesom os andre oplever hun af og til, at skaden sker. Hvad plejer du at gøre for at holde gejsten oppe, når det hele ikke lige går efter planen? Måske er der nogle gode råd at hente hos Sandra. 

Læs også: magasin links

Det kan måske også være, at du føler dig uheldig konkurrencebanen? Vi har for år tilbage bragt en artikel med Rasmus Bagger, hvori der er tips til, hvordan du kan blive den bedste leder for din hest. Men da vi har fået nyt magasinlæsersystem, har vi besluttet at bringe nogle af de gode gamle artikler i fornyede versioner. Så kan du også have dem lige ved hånden 

For at blive en god leder kræver det desuden, at du forstår din hests kropssprog. I forrige magasin vi nærmere hestens hørelse. Denne gang tager vi et kig hestens mund. For hvad kan tungen, tænderne og læberne egentlig bruges til, udover at spise og drikke med 

Rigtig god læselyst!    

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce