Nyt Malgré Tout er klar til vores læsere

Det er indian summer, og det er sammen med efterårets komme blevet tid til, at Malgré Tout er på vej ud til jer igen. Vi glæder os helt vildt meget til at præsentere jer for nogle artikler, som går i dybden med en række emner, som er relevante for os, som elsker at bruge tiden på vores heste.

Malgré Tout #7

I næste nummer af Malgré Tout kan du blive klogere på, hvordan du tømmekører din hest. Hvis du ikke kender metoden allerede.

Du kan også læse vores tema om hjernerystelser i ridesporten. Hvordan du genkender symptomerne, og hvad du kan gøre for at undgå alvorlige hovedtraumer.

Marianne Florman var engang kendt som Danmarks håndbolddarling – i dag ligger håndboldkarrieren bag hende – og hun har kastet sig ud i et nyt og anderledes liv, hvor heste fylder og guider hende og hendes klienter til et bedre liv – hver eneste dag.

Mentalcoach Rasmus Bagger guider dig ved hjælp af sine skarpe tanker og metoder til, hvordan du kan udnytte de egenskaber, du får som rytter – i dit arbejdsliv.

Malgré Tout var i Island, hvor vi krydsede højlandet på ryggen af et par fantastiske tøltere – det er der kommet en inspirerende rejsereportage ud af. Læs den og kom med på eventyr i højlandet.

Det, og meget, meget mere venter på dig i dette nummer af Malgré Tout.

Rigtig god læselyst, fra os på Malgré Touts redaktion.

>> KLIK HER <<

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce