Nyt privatleasing koncept fra Jaguar & Land Rover

Produktnyt fra Jaguar & Land Rover

Jaguar & Land Rover er netop kommet med et nyt og spændende privatleasing koncept,  som de selv beskriver som en “ligetil og bekymringsfri bilaftale”. Privatleasing er generelt for kunder som ønsker en bilaftale, hvor man undgår usikkerheden omkring forhandling af pris, værkstedsregninger og afskrivning af bilen. Man har valgt at have fokus på fem kampagne modeller, hvor den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetid og kilometer behov. Hvis man ønsker yderligere udstyr eller flere kilometer, kan man naturligvis tilkøbe det.

Country Manager, Michael Lund udtaler: “Jaguar & Land Rover oplever en enorm vækst world wide og lancerer nye modeller og teknologi i et hidtil uset tempo, hvilket vi nyder godt af i Danmark. Det seneste år har konkurrencedygtige beskatningspriser fået lirket op for erhvervskunderne, samtidig med et antal private kunder som fortsat ønsker at købe og eje deres bil. Det næste skridt vi ønsker at tage, bliver introduktionen af privatleasing i 2017. I takt med at markedet for privatleasing og efterspørgslen er stigende, har vi valgt at introducere dette konceptet på 5 af vores populære modeller. Dette giver et godt mix af sporty, luksuriøse og alsidige modeller i sedan & SUV format”

Modellerne som der fokuseres på er Land Rover Discovery Sport, Range Rover Evoque, Jaguar XE, Jaguar XF og Jaguar F-Pace. Alle disse modeller er til rådighed og kan testkøres i Århus og Birkerød.

Man kan komme ud og køre ved at ligge en udbetaling på mellem kr. 19.995,- og 34.995,- med en månedlig ydelse fra kr. 5.495,- alt efter hvilken en af modellerne man vælger. Løbetiden er 36 måneder og det årligt inkluderede antal km er 15.000.

Læs mere om Land Rover kampagne modellerne HER.

Læs mere om Jaguar kampagne modellerne HER.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce