Økonomi i hesteholdet –  temaaftener i november

Produktnyt fra Agrovi

For hesteejere er økonomi, herunder skat og moms ofte en kompleks størrelse. Men det kan faktisk godt betale sig at sætte sig lidt ind i sagerne. Fire temaaftener fordelt over hele Sjælland tager hul på emnet.

Vi kommer ikke udenom det. Økonomi er et omfattende og nødvendigt område at interessere sig for. For mangler der penge, er det ikke godt. Og når det gælder erhvervsmæssigt hestehold er der særligt mange overvejelser omkring økonomien, der trænger sig på – og mere end rigeligt at bruge pengene til.

Spørgsmål som: Hvad betyder overskud før renter, hvad er SKAT´s måde at opfatte en hest på, bør jeg føre regnskab på mine heste og hvilke krav stiller det? Hvad med moms? Hvordan griber jeg det an, og hvad får jeg ud af det? kan hesteejere over hele Sjælland få svar på, når rådgivningsvirksomheden Agrovi vender tingene på hovedet og gør det ”dødkedlige” emne økonomi meget mere spændende. Det sker på i alt fire temaaftener fordelt på hhv. Tuse Næs, Midt- og Nordsjælland samt Falster.

Her vil økonomikonsulent Arne Lauridsen og produktkonsulent Tina Bjerregaard fortælle, hvordan man kan gribe økonomien an i et hestehold. Om man allerede er etableret som enten stutteri, berider/træner, pensionsstald mv. eller man blot går i overvejelserne, er der inspiration, tips og gode råd at hente.

Emnerne her i artiklen er blot nogle af de ting, der tages op. Mødedeltagerne har også selv indflydelse på emner, det er bare at spørge løs under mødet.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere og tilmeld dig på www.agrovi.dk

Økonomi i hesteholdet afholdes hos rådgivningsvirksomheden Agrovi. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding via www.agrovi.dk. Der serveres en let sandwich samt vand, kaffe og the ved møderne. Tilmeldingsfrist er en uge før det aktuelle møde.

Her foregår møderne:
Vestsjælland:
Torsdag d. 9/11 kl.18-20.30
Sted: Hørbygaard Gods, Tuse Næs vej 7, 4300 Holbæk.

Lolland-Falster: Torsdag d. 16/11 kl. 18-20.30
Sted: Stubbekøbingvej 41, 4840 Nr. Alslev

Midtsjælland: Torsdag d. 23/11 kl. 18-20.30
Sted: Balstrupvej 90, 4100 Ringsted

Nordsjælland: Tirsdag d. 5/12 kl. 18-20.30
Sted: Industrivænget 22, 3400 Hillerød

Om Agrovi
Agrovi, som ejes af Nordsjællands Landboforening, rådgiver og servicerer en lang række hesteejere m.fl. i det professionelle erhverv såvel som på hobbyplan indenfor bl.a. økonomi og regnskab, byggeri, jura, planteavl samt køb og salg af ejendom.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce