ØSTERSKOVHUS

Lad os fortælle din historie

Om Østerskovhus

Hos Østerskovhus skræddersyr vi marketing- og kommunikationsløsninger med speciale i opbygningning af hjemmesider samt digitalt kreativt indhold på platforme som Instagram og Facebook.

Vores indhold er ægte. Vores fortælling rammer, rører og engagerer målgruppen. Vores billeder formår at skabe en følelse i beskueren, der giver et intimt øjeblik, hvor man drages ind i en verden af minder. Vi glæder os til at høre jeres historie og sammen skabe en fortælling som inspirerer og rammer folk.

Vi tror på, at den originale ide skaber det gode indhold. Produkt- og
kategoribeskrivelser skal være undervisende og samtidig indeholde den gode historie. Vi formår at skabe indholdsmarketing i form af blandt andet blogindlæg, produkt- og kategoribeskrivelser med en gennemgående rød tråd, som trækker paraller til firmaets overordnede branding, men samtidig overlapper med
samfundet interesser.

Østerskovhus

Tlf. 26336850
Mail. Info@oesterskovhus.dk
Østerskovvej 50 6100 Haderslev

PHOTOSHOOTS

Vi er specialiseret i brugen af naturligt lys og at skabe en visuel og kreativ baggrund. Vi kan derfor tilbyde vores kunder mulighed for opsætning af photo shoot for at skabe netop det indhold og udtryk I søger til jeres produkt-/marketingsstrategi.

Vi er kompromisløse i vores bestræbelser på at udføre jeres idé i overensstemmelse med den intention og ånd, jeres firma rummer. Sammen udvælger vi de billeder som giver mest værdi og mening for den visuelle identitet I ønsker at kommunikere ud.

Produkter fra Østerskovhus