Annonce

Hvem er Østerskovhus?

Annoncørbetalt artikel

Mange måneder er gået med forberedelser, samtaler, planlægning, nervøse maver og meget mere. Endelig står vores firma Østerskovhus på solid jord. Men hvem er vi egentlig? Og hvad er vores tilknytning til heste?

Du kan sikkert nikke genkendende til det følgende senarie: En salgsannonce fanger din opmærksomhed. Egentlig har du allerede 2 heste til at stå ude på folden, men netop denne hest…. Hmm… Ja, den kunne da vel nok også godt finde en plads ude blandt din flok.

Tusindvis af heste sælges hvert år i Danmark. Industrien er voksende og hestene forlader stutterierne hurtigere end nogensinde før. Sammen med den voksende efterspørgsel skabes der en skrap kontrast mellem salgsmarkedet og den videnskab, som dagligt udvikles gennem forskning i hestes velfærd.

Når vi kører på landevejene i Danmark, er det et hyppigt forekommende syn at se heste stå side om side på store folde. Men tanken strejfer kun de få, som kender til arbejdet bag at holde hest, at alle disse velplejede heste har et hold af mennesker bag dem. Et hold, som dagligt lægger timevis i deres pleje og velfærd.

Hestevelfærd

Hestevelfærd starter med viden. Viden omkring fordøjelse og ernæring, adfærd, velfærd, ortopædi, reproduktion, motion, fysiologi og meget…. meget mere. Denne viden fremkommer implicit, når hesten nu popper op i en salgsannonce på din facebook væg.

Østerskovhus ønsker at ændre måden, hvorpå heste fremstilles på salgsmarkedet. Vi drømmer om at salgsstalde og stutterier skal markedsføre sig, således at deres passion, deres arbejde, deres årelange viden og ekspertise træder frem for selve produktet. Hestens velfærd fremgår implicit i firmaets brand.

Østerskovhus har talt med Camilla Stormont. En person, hvis navn i sig selv associeres med hestevelfærd. Hun udtaler: ” Min tilgang til salg af heste har været at få så mange henvendelser som muligt. For derefter at kunne finde det rigtige match, som på bedste måde komplimenterer hestens sind og kompetencer med den kommende ejers.”

Østerskovhus deler Camillas filosofi. Vi tror på, at det brand, som Camilla har skabt for sig selv er unikt for hestemarkedet i Danmark. Camilla er lidt anderledes og det skal hun være stolt af! Hun går ikke på kompromis med træningsmetoder og visioner. Det er dette som i dag værdisætter hendes firma på flere niveauer end blot økonomisk.

Hvem var vi så?

Hvem var vi så? Østerskovhus er et digital markedsførings- og kommunikationsbureau med fokus på storytelling. Vi designer skræddersyede hjemmesider, brandingbilleder og tekstformidling. Vi tror på at stutterier og salgsstalde skal bringe salget af heste hjem igennem branding via egen hjemmeside og sociale medier. Vi skriver historier ud fra menneskerne bag facaden, således at kunderne kender og husker deres værdigrundlag og kompetencer.

Det er et årelangt arbejde at avle og skabe en ridehest. Når først hesten lægges ud på facebook, hvem husker så arbejdet bag?

Læs mere om Østerskovhus

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce