NÅR DESIGN MØDER SIKKERHED

Ridehjelme fra OneK kombinerer banebrydende design med optimal sikkerhed og uovertruffen komfort.

OneK

Læs mere

One K-hjelmene er underlagt tre forskellige tests og er godkendt efter CE-normerne,
VG01 og ASTM EN1384-2017.

Design

OneK’s ridehjelme har et væld af designmæssige muligheder. Du kan vælge mellem blanke, matte eller ruskindslignende overflader på din hjelm efterfulgt af glitter fra ægte swarovski-sten. Mulighederne er mange.

Hjelmen OneK Convertible giver dig mulighed for selv at designe din ridehjelm om og om igen. Det vil sige, du altid kan ændre dine designs på din hjelm, fordi du har muligheden for at tilkøbe mange forskellige toppe, fronter og kanter til hjelmen.

Sikkerhed

OneK’s ridehjelme består af en avanceret sprøjtestøbt yderskal i Polycarbonat og ABS-komposit, kombineret med en EPS-liner. Og netop EPS-lineren er den centrale komponent, når det gælder stødabsorbering i hjelme. OneK benytter udelukkende EPS af bedste kvalitet, med en densitet, der gør hjelmene perfekt til stødabsorbering. Hjelmene er naturligvis VG01- og EN1382-2017-godkendt.

Komfort

Hjelmene fra OneK har et godt ventilationssystem, der sikrer perfekt udluftning i hjelmen. De har to kanaler foran, to kanaler på siden, en kanal bag på og to stribeventilationer på toppen af hjelmen. OneK lineren kan vaskes og tørrer på kort tid. Lineren er desuden antibakteriel.

Artikler om OneK