Opdatering fra VM for 2-spands kuske

Af Bine Sierla

VM for 2-spands kuske: Verdensmesterskaberne for kørsel med 2-spands heste, som bliver afholdt i Lipica denne weekend, er nu kørt færdige. For de danske kuske er det Lars Heibing, som har kørt det bedste resultat hjem for Danmark, idet han placerede sig som nr. 63. Lars havde både i maraton, og ved keglekørsel en tilfredsstillende gennemkørsel. Ikke mindst i kegler, hvor det blev til en nul-runde – det vil sige ingen nedfaldne bolde – men desværre var der tidsfejl.

Peter Christian Jespersen fik en samlet 69. plads, mens at Bjarne Thor Christensen til stor ærgrelse for kusken, desværre måtte udgå ved keglekørsel, efter at have kørt igennem en port to gange. Det vil sige fejl bane. Bjarne Thor havde ved lørdagens maraton ej heller den bedste kørsel, efter at måtte holde tilbage og afvente, at en tilskadekommende groom kunne blive afhentet med ambulance. (En brækket fod viste det sig.) Sådanne afbræk kan virke forstyrrende på koncentration og indre tidsskemaer for gennemkørsel. Som Bjarne Thors groom og datter har oplyst, så kunne det være gået bedre. Men de er blevet flere erfaringer rigere.

Martin Hölle fra Ungarn opnåede guld individuelt, efter en forrygende dressur med blot 35,57 strafpoint. Ligeledes vandt han keglekørslen også, og blev nr. 3 i maraton. Ungarn satte sig også på guldmedaljen for holdkørsel, ligesom de gjorde ved VM i 2015 ved både individuel og holdkørsel.

Tyskland vandt sølv og Schweiz bronze i individuel kørsel, mens Frankrig tog bronzen i forbindelse med hold.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce