OTTO-IndoorMat

Annoncørbetalt artikel

LIGESOM OTTO-PERFORATEDMAT – MEN UDEN DET “PERFOREREDE” LED

Kan du få de unikke funktioner af den beviste OTTO-PerforatedMat i indendørs arenaer også? Selvfølgelig! Med OTTO-IndoorMat, et produkt specielt udviklet til indendørs overflader.

OTTO-IndoorMat kan alt det, som OTTO-PerforatedMat kan gøre: Det giver skridsikkerhed, elasticitet, det er temperaturbestandigt, holdbart, meget nemt at installere og meget mere.

Den eneste forskel er, at da vanding udføres manuelt i indendørs arenaer, har OTTO-IndoorMat ikke brug for nogen drænhuller.

THE FEATURES

1. CONCUSSION-ABSORPTION

I hestesport, især springning, påvirkes overfladen af ​​en betydelig mængde kraft. Med en hests gennemsnitlige vægt på ca. 600 kg kan op til 5 tons kraft påvirke overfladen, når hest og rytter lander efter et spring.

For at forhindre kort- og langvarige skader på hesten skal en heste-underlaget være i stand til at absorbere en stor del af denne kraft.

HVORDAN ER DETTE MULIGT INDE? – Med OTTO-IndoorMat.


OTTO-IndoorMat er lavet af elastisk, genanvendt PVC. Det betyder, at en stor del af den påvirkede kraft absorberes af overfladen og ikke af hestens ben, hvilket gør det nemmere på led, sener og ledbånd.

2. REBOUND

Udover stødabsorbering skal et ideelt ridesurface også kunne returnere en del af den påvirkede kraft elastisk. Dette giver hestene øget stabilitet og forbedrer deres præstation.

OTTO-IndoorMat er specielt designet til dette formål.


På grund af den ideelle densitet af det genanvendte PVC-materiale, der anvendes til at producere OTTO-IndoorMat, absorberer måtten ikke kun en stor del af kraften, der påvirker den, men den giver også hestens ben den optimale mængde af rebound.

3.SKID-RESISTANCE

Hvad nu hvis hestene accelererer, tager skarpe sving eller pludseligt standser? I disse tilfælde har hovene brug for en særlig god greb og må ikke glide.

Hvis underlaget anvendes på en flad base, vil det flytte sig under hovvægten. Selv hvis basen er udstyret med knopper, der alle har samme højde, vil hestene glide, fordi underlaget ikke giver tilstrækkeligt greb og vil flytte sig, ligesom en lavine.


Takket være et unikt system med høje og lave knopper samt høje og lave vandkopper på oversiden af ​​OTTO-IndoorMat, giver underlaget tilstrækkelig stabilitet og vil ikke flytte sig, selv når hestene tager meget skarpe sving.

4. TEMPERATURE RESISTANCE

Utallige andre typer af adskillelseslag skal interlocks eller installeres kant til kant. Siden alle typer af plast udvider og krymper i takt med temperaturændringer, kan dette føre til “bølgeformet” arenaer, da materialet ikke har nogen plads til at udvide sig.

Uanset om det er kraftige regnvejr, laveste grader vinter eller brændende varme: OTTO-IndoorMat holder, hvad det lover.

Efter alt har millioner af OTTO-IndoorMats blivet installeret verden over i forskellige klimaer – og de fungerer perfekt.


Da måtterne er lavet af højkvalitets genanvendt PVC, kan vejrforholdene ikke forårsage skade på OTTO-IndoorMat.

Under kraftige temperaturændringer kan OTTO-IndoorMats udvide og krympe uden problemer, da de er installeret med et lille mellemrum mellem hinanden.

5. LONGEVITY

Da OTTO-IndoorMat er produceret med det højeste kvalitetsmateriale, er det ekstremt holdbart. Efter alt kommer måtterne med en garanti på 20 år på funktion!

Selvom underlaget skal erstattes efter mange år, kan hele basen inklusiv OTTO-IndoorMat forblive intakt. Efter at have erstattet toppen, vil arenaen være i perfekt form, ligesom den var i sin første dag.

6. EASY INSTALLATION

Selvom hesteverdenen er fuldt ud klar over betydningen af ​​højkvalitets ridesale, skræmmer rejsen til at få dem mange. Men rolig! OTTO-IndoorMat kan være et af de mest beviste produkter i indendørs ridesale verden over, men dens installation er ret enkel.


Da OTTO-IndoorMats ikke skal interlocks eller forankres, men kun lægges med et lille mellemrum, kan de installeres hurtigt og nemt.

En almindelig sav, jigsaw eller kædesav kan bruges til at skære måtterne i størrelse, for eksempel på arenaens grænse. (Brug venligst passende beskyttelsestøj, når du skærer måtterne!).

Vi hos OTTO Sport ønsker at sikre, at installationen af ​​din arena sker uden bekymringer og uden unødvendige omkostninger.

Uanset om det er gør-det-selv, supervision eller nøglefærdig løsning: Vi tilpasser os dine individuelle omstændigheder og behov og hjælper dig med at opfylde din drøm om en egen OTTO Sport-overflade.

Vi vil gerne give dig en detaljeret installationsmanual, når du køber dine OTTO-IndoorMats! Du kan finde mere om vores INSTALLATIONS SERVICE HER.

Læs mere: OTTO-Sport

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce