Outdoor Gelderland byder velkommen til det europæiske hestemagasin Malgré Tout Media med et nyt partnerskab.

PRESSEMEDDELELSE

Outdoor Gelderland og Malgré Tout Media har indledt et nyt og spændende partnerskab for at realisere endnu mere potentiale for begge parter.

Malgré Tout Media er stedet, hvor du kan finde inspiration og professionel viden, samt tips og råd og underholdning for enhver hesteejer. Uanset hvilken type hesteperson du er, er vores mission at tilbyde dig kvalitetsindhold, som du ikke behøver at betale for.

“Vi er meget begejstrede for vores partnerskab med Outdoor Gelderland, da det er en af de smukkeste udendørs shows i Holland,” siger Natasja Stienstra fra Malgré Tout om det nye partnerskab. “Da vi har udvidet vores medie til fire sprog i januar i år, er der ingen tvivl om, at vores partnerskab med Outdoor Gelderland vil hjælpe os med at nå vores hollandske læsere endnu mere.”

Annelies Vorsselmans – Acuero Outdoor Gelderland 2022 © DigiShots

Alle besøgende på årets Outdoor Gelderland vil kunne nyde det gratis kvalitetsmagasin. Det vil være en speciel udgave fyldt med interessante artikler og eventinformationer.

“Vi er meget glade for at tilbyde vores besøgende et gratis kvalitetsmagasin, som også fungerer som vores eget Outdoor Gelderland Event-magasin. Desuden har Malgré Tout Media et bredt europæisk publikum, hvilket hjælper med at skabe mere international opmærksomhed og synlighed for vores event,” siger Mariska van Groningen, ejer af Outdoor Gelderland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce