Overnatning i forbindelse med Nations Cup & DM

Helgstrand Camp er det mest charmerende sted på hele pladsen! Det er en lille oase midt i stævnet, hvor campens gæster kan nyde hyggelige stunder sammen. Bo på den første række tættest på stalde, konkurrencebaner, toiletter m.m. med adgang til Helgstrand campområdet.

På campområdet vil der være mulighed for at købe mad og forfriskninger i spiseteltet, og der vil også være en stor Webergrill til rådighed, hvor man kan tilberede lækker grillmad. Det er muligt at købe kød og tilbehør til grillen i spiseteltet.

Vi har et telt klar til dig – men der er begrænsede pladser! Teltet er på 16m2 med 2 faste senge, som vil være klar til dig på pladsen, når du ankommer. Det er muligt at medbringe 1 eller 2 ekstra madrasser i teltet, men det vil optage alt ledig plads til sengepladser. Bad- og toiletfaciliteter er nemt tilgængelige ved campingområdet.

Du kan bestille telte ved at sende en e-mail til staevne@helgstrandevent.dk

Vi vil gerne gøre dit ophold på Helgstrand Camp så behageligt som muligt. Derfor vil vores personale være til rådighed for at hjælpe dig med alt hvad du behøver.

Helgstrand Camp er det perfekte sted at bo, hvis du ønsker en autentisk oplevelse under Nations Cup & DM. Du vil være i hjertet af stævnet, og du vil kunne opleve stemningen på en helt særlig måde.

Der er også masser af aktiviteter at tage del i under dit ophold. Du kan fx deltage i vores morgenløb, hvor du kan se de forskellige heste blive trænet og forberedt til dagens konkurrencer. Du kan også tage en tur på vores hestevogn, der vil køre dig rundt på pladsen og vise dig de forskellige aktiviteter.

Vi håber, at du vil nyde dit ophold på Helgstrand Camp under Nations Cup & DM, og vi ser frem til at byde dig velkommen!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce