Pony Hingsteshow Sjælland 28. marts

For fjerde år i træk, afholdes Pony Hingsteshow Sjælland. Showet afholdes hos Hovmarkens Ridecenter, Slagelse Landevej 34, 4200 Slagelse.

Der er tilmeldingsfrist den 7. marts for hingsteholdere. Få mere information HER

Den 28. marts kan du opleve alle de tilmeldte avlsgodkendte ponyhingste på tværs af forskellige racer og ridediscipliner. Hingstene bedømmes af kvalificerede dommere, der finder vinderne af de forskellige discipliners eksteriør- og brugsklasser. Traditionen tro kåres der også en publikumsfavorit og alle vinderne får både titel, æren og flotte sponsorpræmier.

Se de forskellige discipliner og bedømmelseskriterier HER

Udover at nyde de flotte hingste kan publikum se frem til at opleve en række showindslag indenfor forskellige discipliner, og det bliver med garanti både imponerende og spændende at overvære.

I løbet af dagen har publikum mulighed for at deltage i det store amerikanske lotteri, hvor flotte præmier fra gavmilde sponsorer er på højkant. Blandt det yngre publikum er der mulighed for at deltage i tegnekonkurrencen.

Gode forhold for både publikum og de mange hingste samt showdeltagere har været et vigtigt parameter i valget af rammerne for årets Pony Hingsteshow. Hovmarkens Ridecenter råder over to ridehuse samt to udendørs baner, gode bokse til hestene og et dejligt cafeteria.

Se program og følg med på Facebook-siden ”Pony Hingste Show Sjælland” eller hjemmesiden www.ponyhingsteshow.dk Her opdateres information til både hingsteholdere og tilskuere. På hjemmesiden kan resultaterne af de foregående års Pony Hingsteshow Sjælland også ses.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce