Hjælp dit kæledyr med at komme sig hurtigere efter en skade

Er dit kæledyr er kommet ud for en skade eller blevet opereret? Så kan du med fordel benytte laserterapi til at accelerere den naturlige helingsproces.

En PowerLaser accelererer samtlige faser i kroppens naturlige helingsproces, hvilket kan reducere et skadesforløb fra uger til dage. Effekten af laserterapi til hunde, katte og andre smådyr er hurtigere heling, smertelindring, øget blodcirkulation og reduceret hævelse. Med en PowerLaser kan du f.eks. behandle et sår på en hund eller kat på under 5 minutter, og dermed fremskynde heling. En PowerLaser giver dig de bedste betingelser for en enkel og effektiv behandling af dyr.

De fleste hunde vænner sig hurtigt til laseren og slapper for det meste af under behandlingen. Akutte skader og hypertoniske muskler behandles i 2-6 min. med PowerLaser. En hævelse på hunden kan behandles med en PowerLaser.

Katte ender ofte i slagsmål, hvor de kan risikere at få sår og andre akutte skader. Skaderne behandles hurtigt og effektivit med en PowerLaser. PowerLaser har bidraget til en hurtigere heling af operationssåret.

Enkelte katteracer har forøget tendens til udvikling af tandkødsbetændelse og paradentose. Det kan behandles på få minutter med en PowerLaser. Det er muligt at tilkøbe en dentalspids, som gør, at det er lettere at komme til i kattens mundhule.

Guide statement

Laserterapi er et effektivt værktøj til at hjælpe dit kæledyr.

Laserterapi accelererer den naturlige helingsproces samt lindrer smerter og inflammation og øger bevægeligheden for dyret så du kan hjælpe det tilbage på benene hurtigst muligt.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce