Om PowerMedic

PowerMedic ApS har udviklet avanceret laserudstyr til medicinsk og terapeutisk brug i Danmark siden 1982.

I PowerMedic hjælper vi mennesker (og dyr) til et bedre liv. Vi hjælper sportsfolk med skader til hurtigere at blive skadefri, mennesker med gigt og kroniske skader til færre smerter og større mobilitet, folk med hudlidelser og sår til hurtigere heling samt barnløse til at blive gravide og meget, meget mere.

Det sker ved hjælp af biostimulerende laserbehandling. Vi udvikler, producerer, markedsfører og leverer terapeutisk laserudstyr, som kan fremme kroppens naturlige helingsproces.

Virksomheden beskæftiger pt. 7 medarbejdere på hovedkontoret i Holbæk. Laserudstyret produceres med komponenter fra underleverandører i Danmark og i udlandet.

Virksomheden er i dag selvfinansierende og 100% ejet af grundlæggeren, Ingeniør Arne Grinsted.

PowerMedic er i dag markedsledende på det danske marked for laserterapi udstyr og én blandt blot tre producenter i verden med en tilsvarende lang erfaring indenfor terapeutisk laserudstyr.
Virksomheden har en eksportandel på ca. 30% og eksporterer til EU, USA (via eget salgskontor), Norge og Island.

Om PowerMedic

PowerMedic er etableret i 1982 og vi har fra starten været beskæftiget med udvikling og produktion af laserterapiudstyr.

Fra den første dag har vores overordnede målsætning været at levere teknologiske løsninger til at lindre smerte hos mennesker og dyr.

Målet er at skabe værktøjer, der i hænderne på professionelle behandlere kan fremme den naturlige helingsproces.

Det er vores filosofi, at produkterne ikke skal give sig ud for mere end det de er. Produkterne skal indeholde lige netop det, der bærer den overordnede målsætning – at medvirke til heling – og ikke andet.

Ergonomi, enkelhed i betjening, intuitive, selvforklarende betjeningsorganer er en naturlig følge af denne målsætning. Robusthed, pålidelighed, naturlig velegnethed som et gedigent, velformet stykke værktøj, følger ligeledes. Og et smukt, æstetisk design kommer nærmest af sig selv.

Det er vores holdning, at den største inspiration til forbedring og nyudvikling kommer fra brugerne af produkterne. Åbenhed og lydhørhed er derfor en integreret del af vores stræben efter til stadighed at udvikle endnu bedre produkter – i tråd med vores vision: at fremme heling og give mennesker og dyr et bedre liv. 

Kontakt PowerMedic

Powermedic ApS
Gasværksvej 8
4300 Holbæk

Tlf. 5945 6400
Mail info@powermedic.com

Kontakt PowerMedic

Powermedic ApS
Gasværksvej 8
4300 Holbæk

Tlf. 5945 6400
Mail info@powermedic.com

Kontakt PowerMedic

Powermedic ApS
Gasværksvej 8
4300 Holbæk

Tlf. 5945 6400
Mail info@powermedic.com

Kontakt PowerMedic

Powermedic ApS Gasværksvej 8 4300 Holbæk

Tlf. 5945 6400 Mail info@powermedic.com

Hør Arne Grinsted, grundlægger af PowerMedic, fortælle om virksomheden, produkterne og filosofien bag

Hør Arne Grinsted, grundlægger af PowerMedic fortælle om virksomheden, produkterne og filosofien bag

Produktindlæg fra PowerMedic

Produktindlæg fra PowerMedic

Artikler fra PowerMedic

Produktindlæg fra PowerMedic