Ro i maven med funktionsfoder

Gennem innovativ tilgang, viden og sikkerhed udvikler og forædler R2 Agro funktionel ernæring for professionelle og passionerede hesteejere der sigter efter det optimale – med ro i maven.

Om R2 Agro

Gennem innovativ tilgang, viden og sikkerhed udvikler og forædler R2 Agro funktionel ernæring for professionelle og passionerede hesteejere, der sigter efter det optimale – med ro i maven.

Vores historie går helt tilbage til 1884, hvor virksomheden blev etableret i København. I de første 100 år koncentrerede virksomheden sig om råvarer og kemikalier, men i 1980’erne blev aktiviteterne udvidet med ingredienser og råvarer til levnedsmiddel- og foderstofindustrien.

I mange år har R2 Agro været førende indenfor forarbejdet korn til foderstofindustrien i Danmark. R2 Agro har udviklet en særlig metode som gør det muligt at varmebehandle og valse korn, så der opnås høj næringsværdi og kraftige holdbare flager. Flagerne vil i blandinger holde form og giver derved grundlag for at dyret skal tygge foderet mere, sammenlignet med fint valset eller formalet korn. Hos heste er dette særdeles vigtigt, idét der opnås en øget spytproduktion.

Som en videreudvikling af aktiviteterne har R2 Agro udviklet og produceret tilskudsfoder til produktions- og kæledyr. Produkterne er mangeartede såsom produktionsfremmende tilskud, elektrolytter, vitamin-erstatninger etc. I dag gør produkterne gavn i det meste af verden, herunder i Asien, Europa, Nordamerika, Afrikanske lande m.fl., alt er udviklet og produceret på fabrikken i Hedensted. Fælles for alle R2 Agro produkter er, at høj kvalitet altid er et varemærke.

Passioneret hesteejer og din konsulent

Tania Seierø
Direkte +45 7674 1226
Mobil+45 2018 6952
tse@r2agro.com

Viden om ernæring

R2 Agro har mange års erfaring med foder og fodertilskud til landbrugssektoren. Udviklingsafdelingen har stor fokus på at benytte videnskabeligt beviste metoder, så produkternes funktionalitet er underbygget.

Sikkerhed og kontrol

Hos R2 Agro er tillid højeste prioritet, derfor er alle produkter indbefattet af kvalitetscertifikatet GMP+, som sikrer sikkerheden af produkterne lige fra indkøb, gennem produktionen, til transporten frem til dig.

Kvalitetsråvarer

Kvaliteten af råvarerne er fundamentet for produktets virkning. Derfor benyttes de bedste råvarer, f.eks. er alle råvarer non-GM/GMO, ligesom der i kvalitets-certificeringen stilles strenge krav til råvarerne.

Dansk produceret

R2 Agros produkter er produceret på egne faciliteter i Hedensted. Vi sætter stor værdi i at finde

og købe råvarer lokalt, så vidt det er muligt.

Produkter fra R2 Agro

Malgré Tout Artikler

R2 Agro - Forhandlere