Annonce

Every Day Happy – Stald køkkenet skal være enkelt og let

Annoncørbetalt artikel

Det første af en række nye produkter, som jeg gerne vil præsentere for dig, er Ever Day Happy vitamin-, mineral og urtetilskud. Det er alt det gode fra den Regulator Complete, du allerede kender, plus mere og noget nyt

Min kærlighed og passion til og for heste, samt ønsket om, at vi sammen kan skabe de bedste rammer for sunde, velfungerende og glade heste, er afsættet for vores udvikling af de nye produkter.

Dit staldkøkken skal være enkelt og skal være let for dig at fodre ud din hest. Det er vores udgangspunkt.

Every Day Happy dækker sammen med kvalitetsstråfoder fuldt ud din hests behov i forhold til KER/Kentucky Equine Research´s anbefalinger. Basic er alt det gode fra den Regulator Complete, du kender i dag. Every Day Happy er forbedret på 6 væsentlige punkter:

Mere af det gode:

  • 20 % hørfrø
  • Dobbelt op på urter
  • 4 gange mere kisel


Nye superfoods:

  • Spirulina
  • Aroniabær

Every Day Happy er fri for korn og gær. Alle ingredienser er naturlige og GMO fri. De understøtter din hests præstationsevne og restitution bedre, balancerer immunforsvaret og forbedrer fordøjelsen. Urteblandingen sikrer, at tarmen optager alle næringsstoffer optimalt. Sukker – og stivelseindholdet er forsat lavt.

20kg Every Day Happy 495 kr.

Hvorfor stiger prisen i forhold til den originale sæk? COVID pandemien har ført til generelle stigninger i råvarepriserne. Vi har forøget mængden af dyre råvare og har tilsat to nye superfoods, dét påvirker prisen. Vi synes forbedringerne er pengene værd og håber, at du er enig, når du prøver Every Day Happy.

En glad hest for 5,57 kr. om dagen

En 20 kg sæk er 2-3 måneders vitamin-, mineral- og urtetilskud til din hest, afhængige af dens størrelse og hvor meget den yder. Din daglige foderudgift til en hest på 350 kg i vedligehold er 5,57 kr.

Jeg håber, at du og din hest bliver glade for Every Day Happy

Kærlig hilsen
Ingebrog Rahbek Pedersen

Læs mere på Regulator-complete

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce