Annonce

Regulator Complete – Mere end bare et tilskudsfoder

Annoncørbetalt artikel

Regulator Complete® er et præstationsfoder, der dækker hestens behov. Det er produceret i Danmark og indeholder organiske mineraler, der styrker hestens hud, led og hove, samt GMO-frie råvarer og urter, der giver din hest en sundere fordøjelse. 

Regulator Complete® er sammensat af et hold nøje udvalgte eksperter, som tilsammen har årtiers teoretisk og praktisk erfaring med heste og ernæring i bagagen. Med en finger på pulsen af den nyeste forskning og med hånden i deres årelange erfaring, har de udviklet Regulator Complete®.

Derfor får din hest alle de vitaminer, mineraler, spormineraler og urter den har behov for, når du fodrer med Regulator Complete®.

Vi stiller vores viden til rådighed

Derfor sætter vi dig gerne i kontakt med en af vores eksperter, hvis du har spørgsmål til vores foder, heste, ernæring eller andet.

Hvilke heste er Regulator Complete® godt for?

Alle heste har behov for Regulator Complete®. Uanset om din hest skal præstere til internationale stævner, skal bruges til avl eller hyggelige ture i skoven, så er din hests sundhed, velvære og præstation sikret med Regulator Complete®.

Hvad koster det at fodre din hest med Regulator Complete®?

Hvis du fodrer efter de anbefalede doseringer, for en hest i 30-60 minutters ridning om dagen, koster det:

 • 113,- pr. måned for en Islandsk hest 

 • 158,- pr. måned for en Dansk Varmblod. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce