REGUPOL: Boks måtterne

Giver en behagelig og sikker overflade til din hest at hvile og komme sig på. Lavet af permanent elastisk materiale, er disse måtter bløde, skridsikre og støddæmpende, hvilket reducerer belastningen på hestens sener og led. De kan også fastgøres til væggene i boksen eller stalden for at beskytte mod spark, hvilket skaber et roligt miljø.

For en endnu mere hygiejnisk og holdbar mulighed, overvej vores REGUPOL heste-gulv, der kan fastgøres med lim til en jævn overflade som asfalt eller beton. Det er vandtæt og slidstærkt, hvilket sikrer et rent og sikkert miljø for din hest i årene fremover.

Vores staldmåtter reducerer også mængden af ​​sengestof og støv, der kræves, hvilket sparer dig tid og skaber et bedre miljø for din hest. Vandgennemtrængelige eller vandtætte, valget er dit med REGUPOL.

NATHALIE ZU SAYN-WITTGENSTEIN-BERLEBURG

mener, at passion betyder at dedikere sig fuldt ud til noget. Vi er passionerede omkring at levere højkvalitetsgulve til heste, og vi lægger vores hjerte og sjæl i det hver dag for at sikre, at vores heste-gulve hjælper med at skabe rolige og stabile heste.

FOR STABLE BOXES

REGUPOL EQUILINE MULT

I Vores elastiske fliser skaber et roligt miljø og en blød, isoleringsoverflade. De er nemme at rengøre og meget holdbare.

 Læs mere

REGUPOL EQUILINE MULTI XL REGUPOL

equiline multi XL er vores alsidige 2000 x 1000 mm XL format paddock fliser. Det kan lægges løst takket være dens egen vægt.

Læs mere

REGUPOL EQUILINE MULTI

Vores elastiske fliser skaber et roligt miljø og en blød, isoleringsoverflade. De er nemme at rengøre og meget holdbare.

Læs mere

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce