REGUPOL

HVOR STÅR DU I FORHOLD TIL RYTTERGULVE?

REGUPOL hestefliser er den perfekte løsning for dine heste, som både er sikre og bæredygtige. Fliserne er bløde, isolerende og skridsikre, og giver en sikker fodfæste for hestene og fremmer deres generelle velvære. Dette inkluderer reduktion af skader, betændelser og stress på sener og hove. Derudover er gulvets overflade blid mod hestenes hove. I de sidste 40 år har REGUPOL leveret holdbare og vejrbestandige gulve, som er velegnede til både indendørs og udendørs brug. En anden fordel er, at du har brug for en betydelig mindre mængde strøelse, da de er vandgennemtrængelige. Du kan spare op til tre fjerdele af den sædvanlige mængde. Vores gulve er også nemme at installere og vedligeholde, daglig fejning er alt, der er nødvendigt og omhyggelig rengøring kan opnås ved at bruge en højtryksrenser i ny og næ.

ANDVENDELSESOMRÅDER

STALDBOKSE

REGUPOLS elastiske staldmåtter giver en komfortabel og sikker fodfæste for heste og sikrer et roligt miljø for dem.

RIDEHUS OG RIDEBANE

Robuste kantelementer til ridningarenaer hjælper med at sikre rene arenaer med høje sikkerhedshensyn.

VASKEPLADSER

For at sikre, at din hest kan stå fast, mens de får lidt ekstra pleje, tillader REGUPOLS skridsikre gulve, at vandet hurtigt dræner.

ÅBNE STALDE

Et sikkert underlag i det fri. REGUPOLS staldmåtter og interlocking fliser er med til, at gøre underlaget sikkert og fast gangareal når vejret er ustabilt. Underlaget omkring høstativ og drikketrug gør livet nemmere for din hest.

SKRIDTMASKINER

REGUPOLS elastiske interlocking fliser i skridt maskinen giver dig mulighed for, at træne din hest sikkert OG uden bekymringer - selv i våde forhold.

STALDGANGE

Heste kan være følsomme og reagere på lyden af hove i staldgangen. Vores lydabsorberende staldmåtter og fliser kan mindske støj og være en effektiv løsning for sensitive heste.

KLINIKKER

Uanset hvor heste har brug for medicinsk pleje og opmærksomhed, skaber REGUPOLS gulve og vægbeklædninger ideelle overflader for høj hygiejne til hesteklinikker.

FOLDE

Gulvene skal kunne modstå betydelig slid, modstand og sikre et stabilt underlag. REGUPOLS vejrbestandige paddock-måtter sikrer, at overfladen forbliver holdbar i mange år.

LÆS MERE OM REGOPOLS PRODUKTER