Ridelejr med de bedste

Sidste år lancerede Sydbank en ridelejr for unge i alderen 9-16 år med mulighed for at træne med de allerbedste. Konkurrencen løber en måned og 13 heldige vindere får lov til at komme med på den eftertragtede Sydbank SommerCamp.

Deltagelse i Sydbank SommerCamp handler om at udvise glæde og dedikation til ridesporten. Sydbank SommerCamp bliver afviklet den 26.-28. august, og du kan nominere en, som du mener har fortjent en tur på ridelejren helt frem til den 31. juli.

Hvordan deltager man?
Du nominerer en kandidat ved at uploade din video eller billede med tekst på hjemmesiden www.sydbank-sommercamp.dk. Den nominerede person skal være i alderen 9-16 år. Hvis den nominerede person er 16 år den dag nomineringen bliver uploadet, kan vedkommende stadig deltage på Sydbank SommerCamp, hvis de i mellemtiden er fyldt 17 år, frem mod at ridelejren afholdes.

Du kan ikke købe dig med på ridelejren, men udelukkende vinde en plads. Personer som vandt en plads på ridelejren i 2015 kan ikke vinde en plads på ridelejren i 2016. Personer som deltog som ven eller veninde til en vinder på ridelejren 2015 kan godt vinde en plads på ridelejren i år.

Ridelejren stiller ikke heste til rådighed, derfor skal vindere selv sørge for at have en hest med i weekenden den 26.-28. august.

Hvordan findes vinderen?
Udvælgelsen af de 13 vindere af Sydbank SommerCamp foretages på følgende måde: Blandt alle indsendte nomineringsvideoer og billeder, bliver de seks videoer/billeder med flest stemmer den 31. juli, kl. 12.00, udvalgt og tildelt en plads inklusiv veninde/ven på Sydbank SommerCamp. De næste seks vindere bliver valgt af en jury bestående af personer fra Sydbank A/S, Dansk Ride Forbund og de øvrige Sydbank SommerCamp partnere. Juryen udvælger på kriterier såsom kreativitet, personlighed, din historie samt de færdigheder og/eller tricks, som du og din hest viser i den uploadede video/billede. Den sidste vinder findes i forbindelse med landsstævnet på Vilhelmsborg den 26. juni.

Vinderne bliver informeret enten telefonisk eller personligt senest mandag den 8. august.

Kilde: Sydbank SommerCamp

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce