Riders Cup tildelt Team Næstved Prisen

Til den årlige Mærk Næstved Sport Awards blev Riders Cup tildelt Team Næstved Prisen. Udover den store ære kommer prisen med et legat på 10.000 kr. Mærk Næstved Sport Awards blev i år afholdt den 12. marts i Herlufholms Idrætscenter. Her gik stævnearrangør Glenn Nielsen på scenen og modtog Team Næstved Prisen.

”Selvfølgelig betyder det rigtig meget for os. Det er ikke så meget pengene, men det at Næstved Kommune begynder at lægge mærke til, at der sker noget med ridestævnet. Det er dejligt, at vores mission er lykkedes, og vi har fået omgivelserne med os,” fortæller Glen Nielsen, stævnearrangør, om modtagelsen af prisen.

Team Næstved Prisen gives til en klub, enkeltperson eller gruppe af personer, som har formået at sætte Næstved Kommune på Danmarkskortet. Prisen blev overrakt af Søren Clausen, direktør for SOSU Sjælland, som inden afsløringen af vinderen udtalte: ”Det prismodtagne arrangement ligger på hvad en bybo nærmest vil kalde en åben mark. Men det er langt mere end det. På få år har prismodtageren formået at skabe et center for ryttere og heste med topmoderne stalde, ridehus og springbane, som tiltrækker ryttere og heste fra hele verden.”

Riders Cup er en klub i Tybjerg ved Næstved. De har afholdt springstævner, både nationale og internationale, siden 2006. Deres populære stævner er kendt for den smukke beliggenhed ved kanten af Tybjerg Skov og den 7000 kvadratmeter store springbane. Udover den imponerende springbane kan Riders Cup prale af en ny og moderne ridehal på 32×80 meter og en opvarmningshal under opførelse. Faciliteterne benyttes til springstævner 5-6 gange årligt. Til dagligt benyttes de af Riders Cups professionelle springstald, som tilbyder salg og uddannelse af heste, undervisning og opstaldning.

Mærk Næstved Sport Awards afholdes af Team Næstved Elite Idræt som er stiftet af Næstved Kommune, Næstved Erhvervsråd og Næstved Idrætsunion. De varetager uddeling af tilskud til understøttelse og udvikling af eliteidræt i Næstved Kommune. Til Mærk Næstved Sport Awards 2017 blev der uddelt sportslegater og priser til 10 modtagere på et samlet beløb af 950.000 kr.

Næste stævne hos Riders Cup er landsstævne i springning for hest den 28.-30 april. Der vil være gratis adgang for publikum, når Riders Cup byder velkommen til springryttere fra hele landet.

Kilde: Team Næstved Eliteidræt, Riders Cup

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce