ALLE FORTJENER LIDT LUKSUS

Der må gerne være plads til lidt luksus, følelsen af komfort og at være godt klædt på med lækkert og perfekt tilpasset udstyr, både hos dig selv og din hest!  Og det er vores vision at hjælpe dig med lige præcis dét.

Læs mere om vores produkter

Intet ved de produkter du finder på vores webshop, er overladt til tilfældighederne. Der er kælet for både funktionalitet, kvalitet, detaljerne i design, materialevalg og lang holdbarhed. 

Du finder kun produkter fra nogle af de bedste leverandører, som har den samme passion som os – nemlig en passion for heste, naturen og kompromisløst godt håndværk. Og så får du både faglig rådgivning og høj kundeservice med i købet.

Se et udpluk af hvad vi kan tilbyde her nedenfor, eller tryk på knappen nederst og gå selv på opdagelse på sadelmagerjanguldborg.dk

Det du ikke finder hos nogen anden sadelmager i Danmark

Sadelmager Jan Guldborg har deltaget i flere konkurrencer under Society Of Mastersaddlers og blandt andet har Jans sadler vundet guld, sølv og bronzmedalje ved den konkurrence, som Society of Mastersaddlers afholder årligt i den ikoniske bygning Saddlers Hall i London. Ja, faktisk hænger den ene af Jan Guldborgs sadler i et udstillingsmontre i Saddlers Hall, efter en anmodning fra Society Of Mastersaddlers om udlån af sadlen.

Jan Guldborg er den eneste sadelmager i Danmark, som både er Mastersaddler og samtidig anerkendt som læremester under den engelske sadelmageruddannelse. I sin tid som sadelmager hos Gardehusarregimentets Hesteskadron, har Jan Guldborg uddannet hele fire nye sadelmagere, som alle har bestået den engelske eksamen til Qualified Saddler.

Sadelmager Jan Guldborg har desuden en fortid både som aktiv konkurrencerytter, professionel rideinstruktør og knap 20 år som sadelmager for  Gardehusarregimentets Hesteskadrons 100 heste og deres udstyr. Og det er netop dét, der er grundlaget for Jan Guldborgs håndværk og rådgivning.

Sadelmager Jan Guldborg

Lundegaard I/S Everdrupvej 27 DK- 4733 Tappernøje

Telefon +45 2173 2737
mail@sadelmagerjanguldborg.dk