Sadler hos Sadelmager Jan Guldborg

Annoncørbetalt artikel

Når du skal vælge ny sadel skal du være opmærksom på at flere faktorer er afgørende for, hvilken sadel der passer optimalt til hesten. Nogle har med hestens anatomi at gøre. Andre har med dens bevægelse, udviklingsstadie og rytteren at gøre. Det er vigtigt, at du får taget det hele med i betragtning.

HELT NY ELLER “NY” BRUGT SADEL?

Købet af en ny sadel er en stor investering og løsningen kan ofte være en “ny” brugt sadel. Men du skal se dig godt for og være opmærksom på, hvordan sadlen tidligere har været vedligeholdt og omstoppet. Desuden kan det være svært for dig som hesteejer, at afgøre om bommen er intakt. Så mit bedste råd til dig er at investere i råd og vejledning hos din faguddannede sadelmager inden du køber en ny sadel. Så minimerer du risikoen for fejlkøb

VÆLG EN FREMTIDSSIKRET SADELLØSNING

Når du skal vælge ny sadel til din hest er det en god idé at tænke fremad, og vælge en sadel der kan ændres og tilpasses i takt med at hesten udvikler sig. Mærket i sig selv er ikke det afgørende, og jeg tilbyder uvildig rådgivning omkring alle sadler. Jeg servicerer også alle sadelmærker, der kan omstoppes og bomændres.

Hos mig kan du købe helt nye sadler fra engelske Albion, Harry Dabbs og Jeffries. Dem har jeg valgt at forhandle fordi de har nogle gode tilpasningsmuligheder, og fordi deres grundliggende opbygning passer nutidens rideheste- og ponytyper rigtig godt.

Sadlerne repræsenterer forskellige principper for opbygning og ryttermatch. Men er begge er et godt bud på en fremtidssikret løsning, hvor jeg fuldt ud kan stå inde for sadlernes kvalitet og holdbarhed.

Skal en ny sadel tilpasses før brug?

Vidste du at en helt ny sadel leveres fra producenten med en standardstopning, som ikke er egnet til ridebrug? Derfor er det vigtigt, at få sadlen tilpasset og fabriksstopningen efterfyldt inden du rider med den.

Efter ca. 3 mdr.´s brug har stoppematerialet sat sig, og du bør få sadlen mere udførligt tilpasset i forhold til hesten. Det gøres bedst ved en komplet omstopning. Under Tips på min hjemmeside finder du mere information om de vejledende intervaller for sadeltjek og vedligehold af stopningen.

Kontakt mig for råd og vejledning samt mere information.

Bemærk at jeg kun sælger sadler i tilknytning til sadelkonsultation og kun kan servicere kunder på Sjælland.

Kontakt Sadelmager Jan Guldborg

+45 21732737
mail@sadelmagerjanguldborg.dk
Kontakt Formular

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce