Annonce

Ride Bh´ er og sportsundertøj hos Sadelmager Jan Guldborg

Annoncørbetalt artikel

Er du træt af sports bh´er som trykker barmen fuldstændig flad mod brystet? Savner du at ride, løbe eller dyrke fitness med én enkelt Bh i stedet for at tage to på samtidig? Eller får du generende røde mærker og har du ofte smerter i nakke, skuldre eller ryg efter du har dyrket sport, eller bare haft en lang dag med meget fysisk aktivitet? Så er løsningen på dine problemer måske lige her.

Lingeri og maksimal komfort

Når først du får Bh´er og trusser fra Q-LINN mellem hænderne, er du ikke i tvivl – det er ikke bare undertøj – det er luksusudgaven og sportslingeri! Her er kælet meget for både udseende, detaljer og komfort. Designet rummer både elegante blonde-, satin- og sporty varianter.

Uanset model har Bh´erne det til fælles, at skulderstropperne er udformet til at støtte ryg og bryster uanset tempo og intensitet. Bøjlen i alle BH´er lavet af 100% fleksibelt materiale og er samtidig blødt polstret.

Slut med ryg- og nakkegener til storbarmede kvinder

Q-LINN sportsundertøjet er udviklet med særlig fokus på komfort og støtte af hele brystregionen. Det betyder, at især storbarmede kvinder ikke får samme belastning af nakke og ryg under rideturen som ved brug af en almindelig Bh.

Resultatet er langt færre nakkegener og rygsmerter efterfølgende.

Du får altid en gratis vaskepose i en dejlig kraftig kvalitet med til din nye sports bh.

TIP: Er du i tvivl om størrelsen? Så bestil et fittingsæt eller besøg Q-Linn showroomet på Sydsjælland

Der er op til 55 størrelser indenfor den enkelte sports bh model hos Q-Linn Sportslingerie, og vi ved at det kan være svært at bestille sin sports bh online.

Derfor kan du bestille et fittingsæt, hvor vi sender dig op til 5 Bh´er på én gang. Eller du kan booke tid til en 1:1 sports Bh fitting i vores Q-Linn Showroom, som er placeret på gård tæt ved motorvejen på Sydsjælland.

Med Fitttingsættet kan du prøve, teste og hoppe rundt foran spejlet derhjemme i fred og ro, så du finder den helt rigtige bh i første omgang. Det er ikke dyrere end at købe en enkelt ny sports bh, for du får depositummet retur – og husk vi er e-mærket, det er din sikkerhed for en tryg handel!

I Showroomet har vi alle modeller i alle farver, og du kan frit prøve så mange af dem du vil, og få personlig vejledning før du beslutter dig om du skal have en sports bh med dig hjem. Det kræver bare at du booker en tid hos Tina Bjerregaard som er Q-Linn ansvarlig hos Sadelmager Jan Guldborg.

Kontakt

Q-Linn ansvarlig Tina Bjerregaard
Tlf. 21425000
kontor@sadelmagerjanguldborg.dk
Kontaktformular

Se det store udvalg af Ride BH´

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce