SCHARF Freedom: En frihedsgivende, anatomisk gjord

Produktnyt fra SCHARF

Et helt nyt koncept for opbygning af gjorde ser nu dagens lys. SCHARF Freedom gjordens patenterede design er bygget op for at give hesten den ultimative følelse af frihed, når den er sadlet op.

Freedom gjorden er udviklet med hestens anatomi for øje og tilbyder uafhængig understøttelse af ribbensmuskulaturen i begge sider, samt af både de opadgående og de skrå brystmuskler. Den særlige opbygning af Freedom gjorden betyder også, at den yder maksimal støtte og alligevel giver plads, når hesten er i bevægelse.

Berider Stine Lyngsø, Kirkeledgaard, har testet SCHARF Freedom gjorden:
“Jeg har prøvet Freedom gjorden på flere forskellige heste, heriblandt en meget følsom hest med tendens til lidt gjordkrampe, som umiddelbart fik det meget bedre. Gjorden følger virkelig hestens bevægelse – især i changementer og serier kunne vi se, at den fulgte med nedenunder,” siger dressurrytteren og fortsætter:

“Der er ingen tvivl om, at den giver hestene mere plads. Jeg tror også, det er godt til de unge heste, så de ikke får en dårlig oplevelse og føler sig stramt og klemt. Især bag albuen, hvor Freedom gjorden giver plads og fleksibilitet. De kommer til at gå med gjorden alle sammen,” siger Stine Lyngsø, som dagligt rider cirka 10 heste på stort set alle niveauer.

Freedom gjordens udformning med færre kontaktpunkter giver hesten bedre mulighed for at komme af med sveden i gjordlejet under arbejde, og den er langt mere handy at have med at gøre, da den modsat traditionelle gjorde kan klappes sammen. SCHARF Freedom gjorden er patenteret og fremstillet i Europa med materialer af højeste kvalitet i overensstemmelse med gældende EU- standarder.

SCHARF Freedom gjorden er på lager fra 9. juli 2018. Den fås i sort i dressurmål (40-80 cm) og fra august også i brun i samme mål. Springgjorde kommer senere på sæsonen.

SCHARF Freedom gjorden kan købes på www.scharf.dk, som også anviser nærmeste forhandler. Vejledende udsalgspris 1.999,-

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce