Schweiz vinder kvalifikationsrunde i Slovakiet

Det blev til en sikker sejr til Schweiz ved Longines FEI Jumping Nations Cup™ i Šamorín, Slovakiet søndag den 29. april 2018, da syv lande kæmpede om pointene ved første kvalifikationsrunde i Europa-divisionen.

Efter første runde havde alle lande 0 fejl, men næste runde blev den afgørende. Schweiz’ rytter, Steve Guerdat, behøvede ikke at ride sidste runde, da man allerede kendte udfaldet af konkurrencen. De tog førstepladsen med ni fejl, mens Irland endte med 13, Belgium med 16, og Brasilien med 18.

Jeg fik hende godt rundt i første runde, og så gjorde holdet det så godt, at de gjorde det til en stille og rolig søndag eftermiddag for mig!” Siger Steve Guerdat fra Team Schweiz.

Næste gang vi kan se holdet fra Schweiz i Europa-divisionen er ved stævnet i La Baule i Frankrig, som afholdes om små tre uger. Stævnet er det andet der afholdes ud af de i alt otte stævner i divisionen. Skarpt efterfulgt befinder det irske hold sig, som kun er ti point fra det schweiske hold, efter de ved dette stævne red sig til andenpladsen med en fantastisk præstation af Paul O’Shea, der red to dobbelt-fejlfrie runder. Ved stævnet præsterede to andre ryttere at ride på banen uden fejl i begge runder – her var det belgiske Nicola Philippaerts på Chilli Willi og brazilianske Luiz Francisco de Azevedo på hesten Comic.

Læs mere her.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce