Se eller gense Sandra Enemarks vej til Herning Horse Show 2017

I vores digitale føljeton har vi fulgt den 27-årige springrytter Sandra Enemark og hendes vej til Herning Horse Show 2017. Sandra bor på Sydsjælland og har redet hele livet, og hun trænede den sidste lange periode hårdt for at blive kvalificeret til Herning Horse Show 2017. Et event som er en af europas største af sin art, og derved også et mål for mange ryttere, som ønsker at konkurrere på højt plan i den spektakulære arena i Jyske Bank Boxen.

I vores føljeton, der består af tre dele, kan du følge Sandra og hendes vej til Herning Horse Show 2017.

Se eller gense alle tre dele lige her:

Første del:

I første del kan du lære Sandra Enemark at kende. Sandra fortæller om hende selv og hendes heste, samtidig med at du for en indsigt i hvordan det er muligt for at ride på det niveau, som hun gør.

Anden del:

I andet afsnit af vores nye digitale føljeton, hvor vi følger den 27-årige springrytter Sandra Enemark og hendes vej til Herning Horse Show 2017, fortæller Sandra om forberedelserne og den sidste træning inden turen går til Herning i næste uge.

Tredje – og sidste – del:

I tredje og sidste afsnit af vores nye digitale føljeton, hvor vi har fulgt den 27-årige springrytter Sandra Enemark og hendes vej til Herning Horse Show 2017, fortæller Sandra om hvordan det er at deltage i Herning, og hvordan det er gået på banen.

Om Herning Horse Show

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring og Herning Horse Shows debut i Boxen sidste år lykkedes det at skabe en helt fantastisk kulisse omkring arrangementet, og igennem udvidelsen med trestjernet ridestævne blev der samtidig skabt en enestående international stemning. En præmiedotering på over 1 mio. kr. sikrede over 1.000 starter og tiltrak flere ryttere i verdenseliten. Arrangementet fik i 2016 overvældende besøgsrekord med over 60.000 gæster.

Der er meget at leve op til, når Dansk Varmblod for 38. gang slår dørene op til hingstekåring i MCH Messecenter Herning, og det har arrangørerne arbejdet på i snart et år. Der vil være ridesport og kåring i hele tre haller, hvor de internationale dressur- og springklasser kombineres med præsentationsklasser for de yngre hingste, så man også har mulighed for at se nogle af morgendagens stjerner på konkurrencebanerne.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce