Annonce

Sheena Bendixen er dansk mester i voltigering

Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 har i denne weekend afviklet et super voltigeringsstævne med mesterskaber så langt øjet rakte. Danmarksmesterskabet blev igen i år vundet af Sheena Bendixen. Også Leon Lynnerup tog endnu en sejr i Agria DRF-mesterskabet for herrer, mens Ida Trab Sørensen vandt for juniorer og Mille Jespersen for children. I holdmesterskaberne var det Billund Sportsrideklub (BIS) og Skibby 1 der sikrede sig guldet.

DM-guld til Sheena
Akkurat som ved sidste års mesterskab var det søndag vandt Sheena Bendixen (VKT), der tog titlen Danmarksmester i voltigering. Med hesten Klintholms Ramstein og Longefører Lasse Kristensen opnåede Sheena 8,041 point i det danske mesterskab, og det betød altså, at DM-guldet var i hus. Nanna Trab Kristensen (SJRK) på hesten Boston og med longefører Pia Sørensen byttede bronzemedaljen fra sidste år ud med en af sølv i år med 7,086 point, mens Kristina Jensen (VKT)/Jackson/Dorthe Ballegård sikrede sig bronzen med 6,985 point.

Agria DRF-mesterskabet for herrer til Leon
To herrer kæmpede om titlen i år, og det var Leon Lynnerup (TØRK) med hesten Cairo og longefører Charlotte Præstgaard der med 6,492 point hev sejret og titlen hjem foran Benjamin Trab Kristensen (SJRK)/Boston/Pia Sørensen.

8 juniorer i kamp om medaljerne
Konkurrencen var hård i Agria DRF-mesterskabet for juniorer med 8 dygtige deltagere. Guldet gik til Ida Trab Sørensen (SJRK)/Boston/Pia Sørensen med 7,374 point foran Anna Viktoria B. Damm (MBRK)/Rocher H/Lise-Lotte Bjarndahl med 7,329 point mens Helena Nagel-Harvig (ARK) vandt bronze på hesten French Kiss og Lasse Kristensen som longefører.

Hjemmebanesejr i children-mesterskabet
I Agria DRF-mesterskabet for children var der desværre blot tre voltigører til start, alle fra værtsklubben EOR og alle med Sanne Lorenzen som longefører. Guldet gik til Mille Jespersen/Black Beauty (6,267 point), sølvet til Julie Kristensen/Bendorff’s Pilgrim (6,189 point) og bronzen til Malie Hoech/Minimax (5,599 point).

BIS og Skibby bedste hold
Guldet i Agria DRF-mesterskabet for hold (senior) gik til BIS med hesten Turbo af Kloster og longefører Maria Rasmussen. Holdet sluttede med 7,435 point. For hold (junior) var det holdet fra Skibby 1, der hev guldet hjem på hesten Amadeus Højbogård og med Hanne H. Hansen som longefører.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce