Yderst komfortabel sikkerhedsvest i lækkert materiale

Produktnyt fra BOT-Shop

Med den nye sikkerhedsvest fra Komperdell – Cross vest light – er det slut med at føle sig stiv og klodset med vest på. Den nye sikkerhedsvest er yderst komfortabel og det elastiske materiale giver en perfekt følelse af frihed og fleksibilitet, når man rider. Med denne vest kan du øge sikkerheden og være forbillede for dine børn med fuld bevægelsesfrihed.

Derudover er vesten ikke tykkere end, at man kan have den indenunder ridejakken uden at det ses. Alt i alt en super god investering til rytteren, der gerne vil have ekstra sikkerhed på springbanen eller på skovturen – ulykker kan dog også ske i andre tilfælde end her. Mange unge ryttere stopper med at ride med sikkerhedsvest, når reglementet ikke påbyder det længere, men med denne vest kan man fortsat øge sikkerheden samtidig med at bevægelsesfriheden beholdes.

Vi har testet vesten på en jagt i Dyrehaven, hvor det bestemt også giver mening med den ekstra beskyttelse. Vesten blev testet under en tætsiddende Animo ridejakke, og de andre ryttere kunne slet ikke se, at der var en vest under. Som rytter var der bestemt heller ingen gener forbundet med, at ride med vesten. Den støttede blot kroppens holdning, og medførte en rar tryghedsfornemmelse. Tidligere har jeg ikke redet med sikkerhedsvest, men med denne Komperdell Cross vest light er der ingen argumenter for ikke at gøre det. Det er store dyr vi har med at gøre og en farlig sport, så sikkerheden bør være i centrum hele tiden – uanset hvor dygtig man er.

  • Godkendt efter CE 1621-2*
  • Beskyttelse hele vejen rundt
  • Ultimative bevægelsesfrihed
  • Perfekt pasform
  • Damevest med lynås
  • Unisex med mulighed for justering i siderne
  • Kan bæres over eller under jakken

Sikkerhedsvesten koster 1488 kr. og kan købes hos BOT-Shop.

LÆS MERE OG BESTIL >> KLIK HER

*Vesten møder ikke kravene i Dansk Ride Forbunds reglement ift. godkendt sikkerhedsvest i military.

Reglerne er:

I klasser, hvor godkendt sikkerhedsvest er påkrævet i disciplinreglementet, skal sikkerhedsvesten opfylde kravene til og tydeligt være mærket med følgende standarder:

  1. CE og EN 13158-20XX
  2. CE og EN 13158-20XX og Beta20XX Niveau 3

I klasser, hvor godkendt sikkerhedsvest ikke er påkrævet i disciplinreglementet, må der rides med airbag-vest.”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce