Vidste du, at du kan købe et dagsbevis til privat kørsel i en gulpladebil.

Kender du det, man står og mangler en bil til at trække hestetraileren i weekenden, datteren skal til ride stævne, din arbejdsgiver eller dit firma har en og står, men den er på gule nummerplader, så hvordan kan du lovligt benytte den. Skat har gjort det muligt, at købe bilen fri for få hundrede kroner pr. dag. 

Dagbeviser til gule nummerplader

Ved at købe et dagsbevis på Skat’s hjemmeside har du muligheden for at benytte en bil, på gule nummerplader privat i op til 24 timer. Et dagsbevis giver dig lov til at køre privat i en bil på gule plader registreret til godstransport (erhverv) og med en totalvægt på op til 4 tons.  Du skal have den registrerede ejer eller brugers tilladelse til, at du må købe dagsbevis til en virksomheds gulpladebil. 

Reglerne for dagsbeviser:

  • Et dagsbevis gælder i op til 24 timer. Køber du dagsbeviset før den dato, du skal bruge det, gælder det fra kl. 00 til 23.59. Køber du det den dag, du skal bruge det, gælder det fra købstidspunktet til kl. 23.59.
  • Du har muligheden for at købe op til  20 dagsbeviser til samme bil i et kalenderår.
  • Dagsbeviser kan købes enten direkte på skat.dk eller appen Dagsbevis, husk altid at medbringe kvittering købet af dagsbevis.
  • Du skal betale med betalingskort i både appen og i Motorregistret.

læs mere om reglerne og køb dagsbevis på Skat’s hjemmeside 

For personlig kontakt og hjælp, kontakt Sjelle Auto ved at læse mere på https://sjelleauto.dk/ eller på tlf: 86 95 42 55, så står vi klar til at hjælpe dig

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce