Land Rover Defender 90

Annoncørbetalt artikel

Drømmer du om en Land Rover Discovery Sport eller en Land Rover Defender? Hos Sjelle Autoværksted A/S er vi autoriseret Land Rover-værksted. Vi forhandler nye og brugte biler, og vi har kunder i hele Danmark. En af verdens mest ikoniske bilmærker er Land Rover. Det er Storbritanniens største bilproducent, og det er samtidig verdens førende producent af premium all-wheel-køretøjer. Virksomheden beskæftiger næsten 38.000 mennesker globalt.

Dertil kommer omkring 275.000 mennesker gennem forhandlere, leverandører og lokale virksomheder. Produktionen af bilerne er stadig centreret i Storbritannien, med der er også fabrikker i Kina, Brasilien og Indien. Bilmærket står også bag den førende luksus-sport sedan Marques, og i 2020 kommer den nye Land Rover Defender i handlen. Den repræsenterer 70 års innovation og udvikling, ligesom den hylder køretøjets ry for robusthed og pålidelighed.

Land Rover Defender 90 er på gule plader, men det specielle er at bilen har 3 sæder foran selvom den er på gule plader.

Kom og få en prøvetur i en Land Rover Discovery Sport

Du kan også vælge Land Rover Discovery Sport eller en af de andre modeller. Vi fortæller gerne mere om vores luksuøse og robuste firehjulstrækkere, som vi har til salg. Du er meget velkommen til at få en prøvetur.

​Vi har omkring 50 års erfaring med bilmærket, og vi har altid fokus på høj kvalitet og gedigen service. Du kan ringe på telefon 86 95 42 55 for at få meget mere at vide om vores nye og brugte bilmodeller. Du kan også skrive til os på e-mail info@sjelleauto.dk.

Land Rover Defender 90 er konstrueret til farlige eventyr med nogen store oplevelser. Den ikoniske firhjulstrækker er testet til det yderste og ser ikke bare barsk ud – den ér barsk. På alle underlag og i alle tænkelige og utænkelige situationer.

Læs mere om Land Rover Defender 90

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce