Skønhedsguide: Fra stalden til suit og stiletter

Hesteejere er meget mere end gummistøvler, jord under neglene og halm i håret. Ønsket om skønhed og velvære kan hurtigt og nemt ramme dig, når du træder ud af stalddøren og skal videre i dagens program. Derfor har vi lavet denne lille skønhedsguide, hvor vi har samlet 10 skønne anbefalinger til kvinder og mænd, som snildt kan bruges i og udenfor stalden – også hvis du skal videre til fest i suit og stiletter. 

Annonce

Læs også: Derfor er vi som vi er: 10 skinbarlige facts om hestemennesker

Til kvinder

Nu er vi jo gået ind i november, og vi nærmer os den søde og skønne juletid. For mange betyder det også flere arrangementer i kalenderen. Det kan for eksempel være julefrokoster, julebag, nytårskur og mange andre skønne ting. Men selvom der kommer mere i kalenderen, skal man altså stadig ud til hesten i weekenderne. Derfor har vi her nogle gode tips til dig, som skal hurtigt videre fra stalden – måske endda direkte fra stalden.

Elka termodragt

En termodragt er den praktiske løsning til stalden og kan bruges året rundt. Den er for eksempel god at bruge på kølige sommeraftener, varme vinterdage, til en gåtur med hesten eller ved jordarbejde.

Den er yderst praktisk som overtræksdragt, når du skal hurtigt videre i dagens program efter besøget hos hesten – du kan nemlig have dit fine tøj på indenunder, uden at det bliver beskidt ved staldarbejdet.

Vejledende udsalgspris: Kr. 699,-

Depend 7 days neglelak

Træt af afskallet neglelak efter en tur i stalden? Denne hurtigtørrende neglelak i flotte farver holder op til en uge og er utrolig nem at friske op. Trods den gode holdbarhed og gel-feeling, fjernes lakken nemt med neglelakfjerner.

For optimal holdbarhed anbefales tilhørende starterkit.

Vejledende udsalgspris: Kr. 50,-

Maria Nila Invisidry Shampoo

Står du med fladt og klasket ridehjelmshår efter træningen? Maria Nilas Invisidry Shampoo giver en opfriskning af håret med en let behagelig duft.

Den fungerer rigtig godt til alle hårfarver, da den er usynlig og ikke danner en hinde af hvidt pulver. Og så er Maria Nilas produkter cruelty-free og veganske.

Vejledende udsalgspris: Kr. 199,- for 250 ml

Hermès Eau De Rhubarbe Écarlate

En frugtig, let og frisk duft, som er en af de mange colognes fra Hermès. Duften giver et frisk pust, når du skal videre efter en god tur i stalden.

Den kan i øvrigt bruges af både mænd og kvinder.  

Vejledende udsalgspris: Kr. 600,- for 50 ml

Youngblood Pressed Rice Setting Powder 

Nem at have i tasken til en hurtig, transparent opfrisker. Et mineralbaseret pudder, der både fungerer som primer, fikserer, olieabsorber og toner.

Fås i flere farver og som løs eller fast pudder. Youngbloods produkter er cruelty-free og uden parabener. 

Vejledende udsalgspris: Kr. 295,-

Annonce

Læs også: (Annoncørbetalt) Musthave til stalden: Termodragten er til alle årstider

Til mænd

Nu har vi dækket nogle skønne produkter til kvinderne, og her kommer så nogle dejlige produkter til mænd. Så efter en dag i stalden, kan man hurtigt tage fat i disse produkter og blive klar til at tage videre bagefter.

Ecooking Men Skæg- og Kropsolie

I en travl hverdag med heste skal det være nemt og hurtigt at yde egenomsorg. Ecookings Men Skæg- og Kropsolie er en multiolie, der har flere funktioner.

Den er for eksempel god før, under og efter barbering. Den hjælper til med at holde skægpest og indgroede skægstubbe af vejen, og så dufter den dejlig friskt af citrus. 

Vejledende udsalgspris: Kr. 230,- for 100 ml

Clinique Maximum Hydrator 72-hour

Huden i ansigtet kan godt blive lidt tør efter en ridetur i kulden. Giv derfor huden et kæmpe fugtboost – men uden den bliver fedtet. Denne gelécreme fra Clinique er yderst fugtgivende, forfriskende og oliefri.

Geléens fugtboost sker øjeblikkeligt og holder i op til 72 timer. 

Vejledende udsalgspris: Kr. 285,- for 50 ml

Berthelsen Multi Sport vitaminer

Skønhed og velvære handler ikke kun om det ydre, men også om at pleje sit indre. Berthelsen Multi Sport er designet til sportsudøvere og folk med en travl hverdag – så som ryttere.  

Tilskuddet består af 13 vitaminer og 11 mineraler, som sørger for de bedste forudsætninger for kroppen – selv i pressede situationer.

Vejledende udsalgspris: Kr. 349,-

Hermès Terre d’Hermès Eau de Toilette

En klassisk maskulin duft med citrus bliver taget til nye højder. Terre d’Hermès bærer en top af friske citrusnoter og et hjerte af flint.

Duften afrundes med bundnoter af eg og benzin. En duft der fortæller om forholdet mellem menneske og jord, og om mandens dialog med naturen.

Vejledende udsalgspris: Kr. 625,- for 50 ml

Schwarzkopf Osis+ Dust It

Håret bliver let klasket efter en ridetur med hjelm på, og det at sætte håret med voks kan godt give en ekstra klistret hårpagt.

Schwarzkopf Osis Dust It er svaret på en saltvandsspray i pudderform, som både giver et let hold, volume og mulighed for nemt at re-style håret igennem dagen.

Vejledende udsalgspris: Kr. 58,-

Annonce

Vi håber, at du kan bruge vores skønhedsguide, så du kan komme hurtigt videre fra stalden.

Læs også: Undgå slidt rytterhår: 5 skønhedstips, der kan redde høstakken

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce