Home Malgré Tout TV Kom tættere på Søren og Nicolas Pedersen: Altid med målet for øje

Søren og Nicolas Pedersen: Altid med målet for øje

0
Søren og Nicolas Pedersen: Altid med målet for øje

Søren Pedersen er dansk landsholdsrytter bosat i Tyskland, hvor han arbejder for Tailormade Horses sammen med sin søn Nicolas Pedersen. Sørens ridekarriere startede i Vejle, og med inspiration fra sin far tog han til Tyskland for at blive bedre. Nu 25 år efter er Søren stadig ikke kommet hjem, og sønnen Nicolas følger skarpt efter i hans fodspor.

Hverdagen går med træning af heste og elever. Hver mandag lægges planen for ugen i forhold til stævner med mere. Det er ikke unormalt, at de har 20-25 heste til stævne hver uge. Det er en drøm for mange, at komme til at leve af deres sport, og her er en sponsor meget ofte en afgørende faktor. Søren forklarer, at det ikke er nok at være dygtig og ride med et logo på underlaget. Man skal kigge på, hvad man kan give sin sponsor af værdi, forklarer Søren til mentalcoach Rasmus Bagger.

“Det er ikke en skam at falde – det er en skam ikke at rejse sig op igen”

Når motivationen mangler, og man skal rejse sig op igen, fortæller Søren, at han går tilbage og tænker “hvor er det jeg vil hen?” Han understreger, at det er vigtigt i alle aspekter af livet at have nogle målsætninger. Søren er nu 47 år, og han skal også igang med at tænke på en fremtid med heste, hvor han ikke skal sidde på ryggen af dem.

“Tro på dig selv – ellers tror hverken hesten eller en potentiel sponsor på dig – det er vejen frem”