Spænding helt til sidste rytter ved Nations Cup

Den 18. og 19. februar blev årets første to runder af  Furusiyya FEI Nations Cup skudt i gang. I Ocala (USA) var der spænding helt indtil sidste rytter Bezzie Madden fra USA. Hun leverede et super ridt med bare én tidsfejl og sikrede USA sejren. Den anden kvalifikation, afholdt i De Forenede Arabiske emirater, blev vundet sikkert af det franske hold.

Vigtigt med god start i et OL år

Frankrig vandt overbevisende ved årets første Nations Cup kvalifikation i Al Ain, De Forenede Arabiske Emirater. 11 hold var til start og Qatar tog sig af 2. pladsen, mens Schweiz blev nummer tre.

Den franske landstræner, Philippe Guerdat, udtalte til FEI efter sejren, at Frankrig har flere gode heste og ryttere i toppen af placeringerne, og de vil gøre deres bedste i forhold til det kommende OL. Han håber blandt andet, at holdet står stærk inden kvalifikationsstævnet i Dublin, så han kan spare de bedste heste inden OL i Rio.

The President Cup of the UAE - CSIO5* Winner French Team.  Pic Richard Juilliart
The President Cup of the UAE – CSIO5*
Winner French Team.
Pic Richard Juilliart

Et fokus der bakkes op af den amerikanske landstræner, der fortæller FEI, at de tidligere har startet sæsonen mindre godt og afsluttet den godt, men i år har ændret fokus, så de er klar til de to store holdfinaler: OL i Rio og Furusiyya FEI Nations Cup finalen.  USA vandt anden kvalifikationsrunde foran Mexico og Colombia.

Med den amerikanske sejr ligger holdet sig i spidsen af den Nord- og Centralamerikanske og Caribiske liga, mens Qatar, som var det bedste hold der kunne opnå point i Al Ain, lægger sig i front af den Mellemøstlige liga.

Få flere detaljer på FEI’s hjemmeside her.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce