Spanien vinder EM i distance på 120 km

Muntala Sanchez Paula                                           Foto: FEI: Spanske Paula Muntala Sanchez red guldet EM-hjem på Echo Falls.

I weekenden løb EM for junior og youngriders af stablen i Portugal. Paula Muntala Sanchez red guldet hjem på ryggen af den 10 år gamle araberblanding Echo Falls på en rute, som strakte sig over 120 kilometer. Paulas imponerende ridt banede i øvrigt vejen for, at Spanien også tog hold-guldet hjem.

38 atleter mellem 14 og 21 år
På fire ruter, som henholdsvis var 40, 30, 30 og 20 km, red de 38 atleter i alderen 14 – 21 år, den tilrettelagte rute, som for hver runde betød et pitstop med dyrlægetjek samt, at ekvipagen krydsede en port. Den unge, men erfarne Paula Muntala på 21 år, red med en gennemsnitshastighed på 22.86 km i timen og kom i mål på tiden: 05:14:57. Under dagens ridt kom temperaturen op på 30 grader, hvad der medvirkede til at teste ryttere og hestes udholdenhed.

Kun kvinder på det spanske team
På det stærke spanske team, som kun talte kvinder, kom ekvipagerne i gennem gaten med få minutters mellemrum og red afsted igen på samme måde, når hestenes puls igen var nede:

Planen var, at samtlige teammedlemmer skulle være stærke helt fra begyndelsen for at sikre, at mindst én fra vores team havde medaljechance“, sagde Sanchez efter ridtet.

En klog hest som sparer på kræfterne
Paula Sanchez fortalte, at hendes hests største styrke ligger i dens karakter. Echo Falls, som er en blanding af araber og appaloosa, sparer på kræfterne, når han er ude på ruten – og derfor kan han hurtigt restituere i gaten efter hver runde på ruten, fortæller Sanchez. Det er i øvrigt Paula Sanchez mål fortsat at forbedre sine resultater og blive ved med at være en del af det spanske hold.

De samlede resultater kan læses her.

Kilde. FEI

 

 

 

 

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce