Special Edition på gaden nu

At afvikle et stævne er en dynamisk proces, hvor planlægning, tidsplaner og oversigtskort ændrer sig helt op til sidste øjeblik. Vigtige informationer, som kan være ærgerlige at gå glip af, forsvinder i de mange kommunikationsled, fra der sker en ændring, og til man kan se den på opslagstavler og i printede tidsplaner. Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere denne Special Edition af Malgré Tout, der er en opdateret online samling af alle de lækre detaljer om Odense Horse Festival, som du ikke vil gå glip af.

Odense Horse Festival er spækket med underholdning for store og små. Der er både international topsport i spring og dressur samt fester, shopping og et stort legeområde, hvor børnene kan boltre sig fra morgen til aften.  Det er en stor gave til dansk ridesport, at vi har arrangører som JBK Horse Shows, der sørger for at placere Danmark på det internationale ridekort med stævner, der tilgodeser alle niveauer og aldre. Internationale stævner, der også er med til at udvikle sporten, højne niveauet og udbrede kendskabet til ridning på bedste vis.

I år er udgangspunktet for stævnet en faktor, som bør præge alle sportsgrene – holdånd. I ridesporten, der ofte er domineret af individualisme, er det et forfriskende bidrag Odense Horse Festival kommer med i form af holdkonkurrencer både i spring og dressur til alle aldre – nu også for children. Nationskonkurrencer er også med til knytte bånd i den danske lejr og sætte gang i publikum, der hepper og underholdes på et helt andet plan.

Læs Malgré Tout Special Edition her.

 

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce