Svensk Rideforbund uddanner eliteryttere i sportssatsninger

Det Svenske Rideforbund har sat resultater på formel, så seks eliteryttere tilbydes et intensivt kursus i, hvordan man får succes med sine sports satsninger.

Vindere bygges i detaljen
Det er nu tredje gang, at ATG Hope og Talent samler en lille håndfuld ryttere, som har nogle store mesterskaber foran sig. De seks ryttere modtager inspiration og støtte til, hvordan de kan forbedre deres sportslige satsninger. Rytterne har netop forladt Boson efter et par intensive dage, som har budt på mentormøder, debat, foredrag og optagelser med rytterne. Sammensætningen af ryttere matcher den, der også var året forinden, hvor ryttere fra de tre olympiske discipliner, bliver hjulpet af individuelt tilpassede mentorer og tutorer.

Med ATG Hope & Talent ønsker vi at give rytterne et sigte for de fremtidige mesterskaber med mulighed for støtte på vejen,” siger Maria Guggenberger, som er sponsor manager ved ATG.

Et pakket program
På kursets første dag samledes rytterne i Hästsportens House, hvor de kunne møde initiativets mentorer. De nye HOPE-ryttere glæder sig over, at de kan få støtte og hjælp fra de tidligere, og på samme tid er de glade over, at de kan bruge hinanden til inspiration. Rytterne satte sig ned sammen med deres mentorer for at forsøge at sortere i de detaljer, der kunne skrues på for at skærpe deres sportslige satsninger yderligere. Et par timers intensiv samtale senere samledes gruppen, og der blev udvekslet og diskuteret på tværs af discipliner.

Fysikken tjekkes
På dag to fik rytterne testet deres fysik. Hver enkelt rytter fik foretaget en analyse af bevægelser, så styrker og svagheder blev identificeret, og det dermed stod klart, hvad der skal danne grundlag for den videre uddannelse. Rytterne gav udtryk for, at det havde været en utrolig givende dag, som gjorde det lettere at tage hjem og fortsætte den målrettede videreuddannelse. Næste ATG Hope & Talent-møde finder sted i slutningen af november – her skal rytterne have klarlagt deres fys-profil yderligere.

Følgende ryttere er en del af programmet:

Springryttere:
Emma Kåbring, Skästa Ridcenter
Josephine Karlsson, Billdals Ridklubb

Dressurryttere:
Erika Andersson, Uppsala Dressyrsällskap
Isabelle Serrander, Edsbyn Ridklubb

Militaryryttere:
Christoffer Forsberg, boende i Amsterdam
Therese Viklund, Flyinge Hästsportklubb

Ryttere med funktionsnedsættelser:
Felicia Grimmenhag, Sällskapet Segersta Sportryttare
Eva Lundqvist, Lunds Civila Ryttarförening

Kilde: Svensk Ride Forbund

 

 

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce