7 ting enhver hoppeejer kender

En hoppe skal man ikke diskutere eller forhandle med – man skal spørge om lov! Og det er lige præcis, hvad det skal handle om nu. For mon ikke du kender en holdningsfast, stædig og måske lidt stridig hoppe? Måske er du ligefrem selv ejer af en? Lad os se lidt nærmere på nogle af de udsagn og tanker, du som hoppeejer helt sikkert kender til.

Annonce

1. Folk tror, at alle hopper er ens

På en og samme tid finder du det lidt irriterende – men også lidt fedt – når folk skærer alle hopper over en kam og tænker, at “alle hopper så stædige”. For din hoppe er jo slet ikke som ”alle de andre”, eller… Okay, måske kan hun godt være lidt bossy, men du ved jo godt hvordan du skal tackle hendes finurligheder, så det er intet problem!

2. Hun skal stryges med hårene

Du ved, at den allerbedste måde at tackle din spøjse – og elskede – hoppe på, er ved at lade hende tro, at alt det, du beder hende om, er hendes helt egen idé! Hun skal bare stryges med hårene, så skal I nok forblive bedst friends forever.

Læs også: Er du hoppe-, hingste- eller vallaktypen?

3. Hun er klogere end dig

Ja, indimellem overvejer du, om din hoppe faktisk er klogere end du er… Hun er i hvert fald mere snu end dig! Kender du for eksempel det der med, at hesten i hvert fald ikke vil med ind fra fold, og at du da i øvrigt aldrig skal tro, at du kan bestemme noget? Så er du helt sikkert hoppeejer.

4. Det lykkes altid – på et tidspunkt

Du lidt for ofte har hørt sætningen: ”Du har godt nok meget tålmodighed” – typisk sagt i forbindelse med, at din hoppe endnu engang ikke er med på den fremlagte opgave. Men vi ved jo alle sammen godt, at det nok skal lykkes på et tidspunkt … på et tidspunkt … om noget tid.

Annonce

5. “Oh My God”-sukket

For lige at gøre dig opmærksom på, at det, du har gang i altså er lidt for hårdt, kedeligt eller på anden måde upassende for din hoppe at finde sig i, så kommer hun ofte med et laaaangt suk. Vi kalder det “Oh My God”-sukket. Og nu, når du tænker over det, så sker det da faktisk ret tit, at du hører det, gør det ikke? Vi hoppeejere her på redaktionen kender det i hvert fald alt for godt! Det eneste, vi som ejere kan gøre, er at tage en dyb indånding og rulle lidt med øjnene over det. For det er altså også lidt sjovt!

6. Ja, jeg har købt en rød hoppe

Kender du det der lettere forundrede blik efterfulgt af sætningen: ”Så du siger, at du har købt en rød hoppe?”. Egentlig har man bare lyst til at råbe tilbage “Ja, jeg har købt en HOPPE og den er RØD!” og så lige tilføje at den i øvrigt er det sødeste i verden – ind til videre da.

Annonce

7. Lidt som at gamble

Det at tage en tur igennem skoven på ryggen af din elskede hoppe er altid lidt som at gamble. Du kan få én ud af to ting med hjem: En skøn oplevelse, hvor din hoppe bare har været den trofaste og sødeste veninde! – eller en brækket arm. Vi ved jo alle sammen godt, at det kommer an på din hoppes humør – og at det træ altså ikke stod på samme måde sidste gang, I forbi! Bare ærgerligt for din arm.

Kan du komme på flere sjove udsagn om din smukke hoppedulle, som på trods af de sjove finurligheder, der gør at ikke en eneste dag er ens i stalden? Dem vil vi så gerne høre. Og husk så: Hopper er selvfølgelig noget af det dejligste i verden, no matter what!

Læs også: 5 ting, enhver vallakejer kender til

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce