Annonce

Tæt kontakt med hesten

Produktnyt: Nu er den endelig til at få fat i: den første dressursadel med singleklap lavet af Passier! Optimum Mono er en særlig udgave of den populære Optimum dressursadel, da den er specialdesignet uden den underliggende sadelklap.

Det betyder, at rytteren har meget tæt kontakt med hesten og kan ride med endnu finere hjælpere.  Optimum Mono dressursadlen giver rytteren en helt speciel følelse, mens den på samme tid selvfølgelig også giver den komfort, som forventes af en Passier-sadel.

Sædet med de underliggende sadelpuder med ”Panel-lifter” og knæpuderne er med ”grip” lavet af super blødt Jupa-læder. Schenkelstøtten er placeret øverst på sadelklappen, og gør det nemt for rytteren at holde benene i korrekt position.

Optimum Mono er også god for hesten. Det nye design af sadelpuder ”Panel-lifter” sikrer, at sadlen ligger perfekt på hestens ryg, selv på heste med højt mankestykke. Som på de andre Passier-sadler er sadelbommen justerbar og kan tilpasses hesten, endda flere gange om nødvendigt.

Foto: Passier
Foto: Passier

Dressursadlen Optimum Mono findes hos autoriserede Passierforhandlere i størrelserne 16” til 19” og i farverne sort, havana og teak. Se forhandlerne her.

Læs mere om sadlen her. 

Kilde: Passier

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce