Tag på tur til EQUITANA – verdens største hestemesse

Gik du glip af Hest & Rytter i Herning eller har du bare lyst til at opleve noget endnu større? Den 7.-13. april løber EQUITANA, som er den største messe i hesteindustrien, af stablen i Essen, Tyskland.

Der er mange grunde til at tage med dine hesteinteresserede venner på en tur til EQUITANA i næste måned. Udover at være en skøn getaway i forårsvejret, er messen er en unik mulighed for at opleve internationale stjerner og eksperter hoste spændende shows og clinics.

Herudover er shoppingmulighederne et kapitel for sig med et hav af produktnyheder, gode tilbud og et generelt bredt udvalg uanset hvilken disciplin, du dyrker.

Du kan opleve mange forskellige hesteracer under messen. Foto: Equitana

Det kan du opleve

Messen, som strækker sig over en uge, er et mekka for ethvert hestemenneske, som ønsker at holde sig opdateret, blive inspireret og opleve nyheder indenfor hesteverdenen. Du kan blandt andet opleve:

Produkter

Omkring 700 udstillere præsenterer deres kollektioner og produkter på messen. Udstillerområdet er så stort, at det er fordelt på flere områder, blandt andet:

  • Foder og plejeprodukter
  • Udstyr og beklædning
  • Stald, ridebane, biler og trailere
  • Avl og sport, uddannelse og træning, turisme og services
  • Ride- og konkurrenceudstyr

Racer og ridediscipliner

Oplev en bred vifte af heste, racer og ridediscipliner.

Du kan lære af eksperter under Equitana. Foto: Equitana

Live træning og uddannelse

Lær af eksperterne og få tips til din egen træning indenfor en række emner. Oplev specialist lektioner, demoer og rideundervisning fra nogle af de dygtigste i verden.

Aften shows

Fra lærerige til spektakulære. Oplev HOP TOP showet med store stjerner eller træningsaftener, hvor du kan du kan få nyttige tips fra nogle af de dygtigste i branchen.

Underholdning og konkurrencer

Der er planlagt et mere end 500 timers program under messen. Oplev cups og konkurrencer, mød web stars, internationale stjerner og meget mere.

Se det fulde program her

Køb din billet nu

Billetsalget er i fuld gang, så gå allerede nu ind for at sikre dig en billet. Du kan vælge mellem tre forskellige typer billetter alt efter hvad du ønsker at opleve.

Køb din billet her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce