Træning i varmen som rytter

Sommeren er her, og selvom vi endnu ikke har mærket meget til solen og dens varme, så kommer den forhåbentlig i den sidste sommertid. Mange af os elsker ellers denne årstid, da den er lig med grillfester, strandture og en dejlig kulør. Når det kommer til den daglige træning i varmen, længes de fleste af os efter lidt koldere himmelstrøg.

Som rytter er det vigtigt, at man er i nogenlunde fysisk form, og mange ryttere træner også ved siden af ridningen.

Vi kender alle fornemmelsen af, at hovedet er på randen til at eksplodere, og ens ben er tunge som bly. Man vil allerhelst bare ligge og dase i solen, men fortvivl ej, vi har her samlet et par gode tips til, hvordan man kommer igennem sin træning i varmen.

Hvorfor træning i varmen er så hårdt
Når man løber, hvilket mange ryttere gør som supplement til deres ridning, producerer man en masse varme ved siden af den energi, som man bruger på at bevæge sig fremad med. Der er ca. 20% af ens totale energiproduktion, der går til fremdrift, mens de sidste 80% bliver til varme. Når man producerer varme, stiger ens kropstemperatur, hvilket er kritisk, da vor krop kun kan arbejde inden for et snævert temperaturspænd.

Læs resten af artiklen >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce