Tre to én – klar til EM for ponyer

I dag ankommer de første ponyer sammen med deres unge ryttere til EM på Vilhelmsborg, som ligger syd for Århus. EM løber fra 17.- 21. august 2016, og dækker pony-topsporten inden for dressur, spring og military.

Rammerne udnyttes fuldt ud
Heldigvis kan Danmarks Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg, tilbyde gode rammer for de tre sportgrene, som EM dækker. Dressuren finder sted på den sceniske gårdsplads, spring foregår på stadion  – og den smukke natur -der grænser op til Vilhelmsborg – danner rammen om terrænbanen under afvikling af military. Vilhelmsborg har samtlige 50 hektar land  i brug under EM for ponyer.

Der kommer run på
Når dørene åbnes for EM for ponyer, vil der helt sikkert komme run på. Vilhelmsborg regner med, at 14.000 besøgene vil finde vej til dette års EM, hvor også 100 journalister, vil dække det store event. Der skal gøres bokse klar til 300 ponyer, som kommer fra 35 forskellige nationer. Og sidst, men ikke mindst, skal der være mad, shopping og underholdning parat i de 35 messeboder samt startlister klar til de 210 ponyryttere, som tilsammen vil gøre Vilhelmsborg til et festligt sted at være i de næste dage.

Ildsjæle og kommunal støtte
Niveauet hos de unge talenter er højt – og der er garanti for- at man til EM for ponyer vil se nogle af morgendagens funklende stjerner. Vilhelmsborg, Danish Derby Horse Shows, Hippologisk Selskab og Aarhus Kommune er gået ind i at støtte EM for ponyer. De håber, at både deltagere, publikum og sponsorer får nogle rigtig gode dage i Århus, hvor ridesport i topklasse er i fokus. I Danmark har vi en stærk tradition for at afvikle internationale events i topklasse. Noget, der i høj grad er muligt, fordi frivillige ildsjæle lægger deres store arbejdskraft.

Hvis du vil besøge EM for ponyer, kan du læse starttider og program her.

 

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce