Unikke shopping muligheder

I forbindelse med Odense Horse Show vil der være godt 60 udstillingsstande med spændende produkter til rytter og hest. Ridesport 2016 er en stor messe med udstyr til rytter og hest samt foder, forhindringsmateriel, hesteforsikringer, hestetransportvogne og meget mere. En messe hvor der er plads til en god snak og et godt tilbud.

”JBK er for os en god og hyggelig messe, hvor vi får mulighed for at vise vinterens mange nyheder. Vi møder mange nye kunder og får en snak med gode ridekammerater fra hele landet,” fortæller Martina Møller fra Horseworld Rideudstyr.

Der er i år ca. 60 stande og iblandt dem mange nye udstillere, der sammen med tidligere elskede kendinge, viser mange nye produkter. Morten Dueholm Larsen fra Pavo er en af de glade udstiller, der er tilbage for sjette gang:

”Pavo har i flere år været til messen Ridesport i forbindelse med JBK Horse Show – ja faktisk de sidste 6 år. Det giver os en ekstrem god mulighed for at møde vores kunder – både blandt stævnedeltager og de mange besøgende. Vi bruger messen til at vise vores produktsortiment og har ved flere lejligheder introducerede nyheder til hestefolket på Ridesport. Vi møder altid mange positive besøgende og et godt professionelt team bag arrangement fra JBK og Odense Congress Centers side.”

Åbningstider
Hal B
Torsdag den 20. oktober Kl. 10.00 – 20.00
Fredag den 21. oktober Kl. 10.00 – 20.00
Lørdag den 22. oktober Kl. 10.00 – 20.00
Søndag den 23. oktober Kl. 10.00 – 14.30

Hal A og C følger stævnets åbningstider!

Se udstillerlister og oversigtskort med mere her. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce