Valegro elsker at springe

Verdens bedste dressurhest Valegro kan ikke bare gå dressur – han kan også springe. Charlotte Dujardins seneste opdatering på Facebook har fået fans verden over til at klappe i hænderne på de sociale medier. Opdateringen viser et billede af hende og ”Blueberry” – Valegro – der springer hjemme i ridehuset.

Jeg er enormt glad for de unge heste, jeg arbejder med, de har virkelig udviklet sig, men denne dreng vil altid være nummer et. Her til morgen var han som altid i form, glad og ville have det sjovt,” skriver Charlotte på sin Facebook.

Selv Carl Hester har tidligere på året lavet en aprilsnar på sin egen Facebook profil med et billede af Valegro, der springer. Her var pointen, at Valegro lavede karriereskrifte til nu at skulle gå military.

valegro

Til magasinet Horse and Hound fortæller Carl at Valegro altid har været glad for at springe, og da han var fem til seks år sprang han ofte. Carl havde netop købt cavalettierne, der er på billedet og springningen denne gang kom helt impulsivt.

Valegro elsker det, og det er en fantastisk metode til at holde noget af vægten fra hans mave. Den svulmer godt ud på denne tid af året,” fortæller en glad Carl Hester til Horse and Hound.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce