Vejen til Herning: Del 2

I andet afsnit af vores nye digitale føljeton, hvor vi følger den 27-årige springrytter Sandra Enemark og hendes vej til Herning Horse Show 2017, fortæller Sandra om forberedelserne og den sidste træning inden turen går til Herning i næste uge.

De næste uger vil I løbende kunne følge Sandras vej til Herning Horse Show på vores website, samt vores Instagram og Facebook profil. Følg #vejentilherning

Vi har valgt at lave føljetonen på flere af vores digitale platforme, og du kan forvente at se flere spændende episoder fra træningen inden det store ridestævne. Derudover kommer du med  bag i kulissen, så du kan opleve alle aspekterne omkring hvad det kræver af hest og rytter. Følg med her på websitet og på #vejentilherning

 

Om Herning Horse Show

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring og Herning Horse Shows debut i Boxen sidste år lykkedes det at skabe en helt fantastisk kulisse omkring arrangementet, og igennem udvidelsen med trestjernet ridestævne blev der samtidig skabt en enestående international stemning. En præmiedotering på over 1 mio. kr. sikrede over 1.000 starter og tiltrak flere ryttere i verdenseliten. Arrangementet fik i 2016 overvældende besøgsrekord med over 60.000 gæster.

Der er meget at leve op til, når Dansk Varmblod for 38. gang slår dørene op til hingstekåring i MCH Messecenter Herning, og det har arrangørerne arbejdet på i snart et år. Der vil være ridesport og kåring i hele tre haller, hvor de internationale dressur- og springklasser kombineres med præsentationsklasser for de yngre hingste, så man også har mulighed for at se nogle af morgendagens stjerner på konkurrencebanerne.

Programmet ved hingstekåringen er en farverig palet, der bl.a. byder på hingstekåring, unghestechampionat i dressur og springning, internationalt ridestævne, to gallashows, en hesteauktion og fire forskellige faglige clinics samt en gigantisk udstillingsmesse. Som altid gæstes hingstekåringen af H.K.H. Prinsesse Benedikte, Prinsesse Nathalie og masser af kendte danske erhvervsfolk.

Blandt topnavnene ved dette års Herning Horse Show er en af verdens mest vindende dressurryttere, tyske Dorothee Schneider fra det guldvindende dressurhold ved OL i Rio, der er testrytter i unghestechampionatet, Danmarks mest populære underviser og dressurformidler, berider Hasse Hoffmann, der giver dressurclinic, mens de to forrygende gallashows fredag og lørdag aften byder på underholdning af stand-up-komikeren Uffe Holm, den underskønne sangfugl Julie Berthelsen, den vidunderlige violinist Kim Sjøgren samt store internationale kunstnere som tyske Wolfgang Lauenburger med sine hjerteknusende hunde og franske Mélie Philippot med sin herlige shetlænderhoppe Luma, der tidligere har tryllebundet et tusindtalligt publikum i Herning.

Foto: Erik Kunddahl

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce